Smart pindah!
Anjeun pasti bakal kawas

WinToFlash Lite

Pungsi diwates:
+ Nyieun Multiboot bootable USB jeung nu mana wae nu Windows Setup jeung live CD (2pcs max)
+ Ngawengku mode Wizard for imah
+ Ngawengku nu séjénna pungsi dasar keur dipake imah
- Bisa mintonkeun Iklan
- No pangrojong pikeun payil badag ti 4Gb dina hiji bootable USB
- No NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS
- Teu bisa ngajalankeun fungsi pinuh Windows dina USB aka Windows Pikeun Indit

WinToFlash Imah

Pungsi diwates:
+ Nyieun Multiboot bootable USB jeung nu mana wae nu Windows Setup jeung live CD (2pcs max)
+ Ad-bébas interface
+ Ngawengku mode Wizard for imah
+ Ngawengku nu séjénna pungsi dasar keur dipake imah
- No pangrojong pikeun payil badag ti 4Gb dina hiji bootable USB
- No NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS
- Teu bisa ngajalankeun fungsi pinuh Windows dina USB aka Windows Pikeun Indit

WinToFlash Professional

Sadaya fungsi pikeun 1 person:
+ Nyieun Multiboot bootable USB jeung nu mana wae nu Windows Setup jeung live CD
+ NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS support full
+ Loba dipake séjén fungsi sadia
+ Bisa ngajalankeun fungsi pinuh Windows dina USB aka Windows Pikeun Indit
(meunang hiji pikeun bébas tukeur keur nu lian bootable USB app!)

WinToFlash Bisnis

Sadaya fungsi pikeun 5 jalma:
+ Bisa dipaké dina hiji departemen IT
+ Nyieun Multiboot bootable USB jeung nu mana wae nu Windows Setup jeung live CD
+ NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS support full
+ Loba dipake séjén fungsi sadia
+ Bisa ngajalankeun fungsi pinuh Windows dina USB aka Windows Pikeun Indit

WinToFlash Portabel

Urang ngadistribusikaeun WinToFlash salaku standar Windows installable aplikasi jeung program Setup pikeun genah pamaké, tapi anjeun masih bisa ngundeur portabel, lamun anjeun teu kudu salah. Nganjang kaca wiki pikeun ngundeur WinToFlash Portabel

Vérsi saméméhna

Napigasi ka Novicorp WinToFlash vérsi saméméhna arsip kaca dina wiki urang ngundeur mana wae nu vérsi saméméhna, atawa Setup Portable.

Bootable USB Test

Merenah metoda test a bootable USB drive pikeun bootup. Ieu téh gampang make, kuat sarta intuitif, teu merlukeun instalasi jeung geus leutik dina ukuran. Anak paling penting kauntungan nu bisa nyandak anjeun pikeun mariksa USB drive tanpa ngabogaan indit ngaliwatan dua system dihirupkeun deui. Maca USB Bootable Test manual dina wiki.

Ngundeur ti Portable HTTP | FTP | Torrent | Magnet

 

Ngundeur ti luar loka download

Instalki (Pl)
Programosy (Pl)
Computerbild (De)
Chip.eu (Ru)

Lamun anjeun sorangan download loka, ngagunakeun PAD file panggancangna pikeun apdet: WinToFlash PAD payil lokasi dina wiki.