Kita tansah kene kanggo bantuan sampeyan.

Kanggo kontak karo kita ngirim e-mail kanggo support@novicorp.com utawa kirim kanggo forum.

Kita jawaban biasane ing 72 jam. Mangga priksa manawa sampeyan bisa nampa jawaban saka support@novicorp.com - nambah iki alamat e-mail panjenengan putih dhaftar sadurunge sampeyan mail kita.


Lisènsi pitakonan

Ing ngono sampeyan ora nampa lisensi gambar, ilang file lisensi utawa duwe lisènsi pitakonan - email kanggo support@novicorp.com utawa kirim kanggo khusus lisènsi forum.


Iklan ing situs

Adverting departemen e-mail padha support@novicorp.com.