Kami sok di dieu pikeun mantuan anjeun.

Pikeun kontak jeung urang ngirim e-mail ka support@novicorp.com atawa pos ka forum.

Urang jawaban biasana dina 72 jam. Mangga mastikeun anjeun bisa nampa jawaban ti support@novicorp.com - tambah ieu alamat e-mail ka anjeun daptar bodas saméméh anjeun mail ka urang.


Lisénsi patarosan

Bisi anjeun henteu nampa lisénsi file, leungit lisénsi file atawa boga lisénsi pertanyaan - email support@novicorp.com atawa pos ka husus lisénsi forum.


Iklan dina loka

Adverting department e-mail anu sarua support@novicorp.com.