WinToFlash kuat app kanggo nggawe bootable USB karo mayuta-yuta wareg kedhaftar kabeh ndonya

Karo WinToFlash sampeyan bisa nggawe Multiboot bootable USB drive karo Windows Persiyapan, manggon linux, offline antivirus, recovery data, hardware tes utawa malah mbukak kanthi fungsi Windows kaya Windows Kanggo Pindhah saka USB ing mung saperangan saka klik mouse!

WinToFlash ndadekake proyek musuhan free kanggo sampeyan

Download now!

Instal Windows saka bootable USB ing piranti apa wae

WinToFlash bisa nggawe bootable USB karo sembarang modern Windows Desktop lan Server kulawarga Persiyapan. Sembarang edisi bisa digunakake - saka XP 10, Ngarep kanggo Ultimate, 32 utawa 64 bit.

Auto-download ISO kanggo Multiboot bootable USB

WinToFlash download piranti lunak kanggo Multiboot bootable USB saka Internet lan cache iku ing hard drive, format USB, masang bootloader, nggawe boot pilihan menu lan kir file sistem kanggo kasalahan kanggo sampeyan kanthi otomatis.

Multiboot bootable USB nggawe

Carane bab 5 versi Windows beda, manggon linux, offline antivirus lan recovery live CD ing siji bootable USB drive? Ora masalah ing kabeh! Saiki sampeyan bisa nggawe Multiboot bootable USB karo nomer UNLIMITED saka bootable item ing drive USB. WinToFlash ndhukung nitahaken saka Multiboot bootable USB drive karo sembarang Windows saka Windows Vista kanggo Windows 10.

  • WinToFlash wis dadi cara paling gampang nggawe bootable, installable salinan saka Windows ing flash drive aku wis tau digunakake. Iki mesthi keeper kanggo administrator alat kit.

    Techrepublic
  • Super-handy sarana WinToFlash automates tugas prepping Flash drive minangka instalasi Windows media.

    The Washington Post
  • WinToFlash, nalika isih sethitik atos watara sudhut, ana kanggo nggawe nginstall Windows akeh luwih gampang. WinToFlash wiwit tuntunan sing bakal bantuan narik liwat isi instalasi windows CD utawa DVD lan sekolah terusan USB drive kanggo dadi bootable panggantos kanggo CD.

    Everything USB

Mbukak kanthi fungsi Windows saka bootable USB

WinToFlash banget kuat Windows Kanggo Pindhah nitahake kang ngijini sampeyan kanggo nginstal lan mbukak kanthi fungsi sistem operasi Windows ing disk bootable USB flash utawa hard drive.

UEFI boot

Yen sampeyan duwe PC anyar karo modern UEFI tinimbang BIOS, WinToFlash bakal nggawe Bootable USB karo kabeh file sing perlu kanggo boot karo UEFI.

WinToFlash bisa hotspot

Ngundhuh Hotspot, unzip, miwiti wintoflash.exe. Ora installers. Nyalin menyang "piranti", iku migunani.

Duwe tombol kanggo liyane Bootable USB app?
Njaluk WinToFlash Profesional kanggo Free!