WinToFlash er kraftig app for oppstartbar USB-kreasjon med millioner av fornøyde brukere over hele verden

Med WinToFlash du kan opprette en Fleroppstart oppstartbar USB-harddisken med Windows-Oppsett, live linux, offline antivirus, gjenoppretting av data, hardware tester eller til og med kjøre fullt funksjonell Windows som Windows til Å Gå fra en USB-i kun et par museklikk!

WinToFlash gjør jobben problemfri gratis for deg

Last ned nå!

Installere Windows fra en oppstartbar USB-på en hvilken som helst enhet

WinToFlash kan opprette en oppstartbar USB-med alle moderne Windows Desktop og Server familie Oppsett. Noen utgaver kan brukes - fra XP til 10, Hjem til Ultimate, 32 eller 64 bits.

Automatisk nedlasting av ISO for Fleroppstart oppstartbar USB

WinToFlash laster ned programvare for Fleroppstart oppstartbar USB-fra Internett og cache det på harddisken, formater USB, installerer bootloader, skaper boot valg menyen og sjekker filsystemet som er feil for deg helt automatisk.

Fleroppstart oppstartbar USB-etablering

Hva med 5 ulike Windows-versjoner, live linux, offline antivirus og utvinning live-CD på en enkel oppstartbar USB-stasjon? Ikke et problem i det hele tatt! Nå kan du lage en Fleroppstart oppstartbar USB-med UBEGRENSET antall av oppstartbar elementer på din USB-stasjon. WinToFlash støtter etableringen av Fleroppstart oppstartbar USB-stasjoner med alle Windows fra Windows Vista til Windows-10.

  • WinToFlash ser ut til å være et gjennombrudd på et marked der Windows-installasjoner er for det meste utført fra en CD - /DVD-stasjonen. Det minimerer sjansene for å miste viktige data, noe som gjør Windows-utgaver vare en levetid.

    Softpedia
  • Super-praktisk verktøy WinToFlash automatiserer oppgaven med prepping Flash-enheter som Windows-installasjonen media.

    The Washington Post
  • WinToFlash, mens det fortsatt er litt uslepen, eksisterer for å gjøre installere Windows mye lettere. WinToFlash starter en veiviser som vil bidra til å trekke over innholdet i en windows-installasjon CD eller DVD og prep USB-stasjonen til å bli en oppstartbar erstatning for CD-en.

    Everything USB

Kjør fullt funksjonell Windows fra en oppstartbar USB

WinToFlash er veldig kraftig Windows til Å Gå skaperen som lar deg installere og kjøre fullt funksjonell Windows-operativsystemet på en ekstern oppstartbar USB flash-enhet eller harddisk.

Boot UEFI

Hvis du eier, ny PC med moderne UEFI i stedet for BIOS, WinToFlash vil opprette en Oppstartbar USB-med alle filene du trenger for å starte opp med UEFI.

WinToFlash kan være bærbare

Last ned Bærbar, pakke ut, begynne å wintoflash.exe. Ingen montører. Kopier den til din "verktøykasse", det er nyttig.

Ha en nøkkel for en annen Oppstartbar USB-app?
WinToFlash Profesjonell Gratis!