WinToFlash este o aplicație puternic pentru USB bootabil creație cu milioane de utilizatori multumiti pe tot globul

Cu WinToFlash puteți crea un multi-încărcare unitate USB bootabil cu Windows Setup, live linux, offline antivirus, recuperare date, teste hardware sau rula chiar și pe deplin funcțional Windows ca Windows to Go de pe un USB în doar câteva clicuri de mouse!

WinToFlash face treaba hassle liber pentru tine

Descărcați acum!

Instala Windows de pe un USB bootabil de pe orice dispozitiv

WinToFlash poate crea un USB bootabil cu orice moderne de Windows Desktop și Server Setup familie. Orice edițiile pot fi folosite - de la XP la 10, Acasa, la Final, 32 sau 64 de biți.

Auto-download ISO pentru Multiboot USB bootabil

WinToFlash descărcări de software pentru Multiboot USB bootabil de pe Internet și cache pe hard disk, formate USB, se instaleaza bootloader, creează boot meniu de selecție și verifică sistemul de fișiere pentru erori pentru tine complet automat.

Multiboot USB bootabil crearea

Cât despre 5 tipuri diferite de versiunile de Windows, linux live, offline antivirus și recuperare live CD pe un singur stick USB bootabil? Nu este o problemă, la toate! Acum puteți crea un Multiboot USB bootabil cu număr NELIMITAT de bootabil elemente de pe unitatea USB. WinToFlash sprijină crearea de multi-încărcare unitate bootabil USB-drive-uri cu orice Windows de la Windows Vista la Windows 10.

  • WinToFlash pare a fi un progres pe o piață în care Windows instalații sunt în mare parte realizate de pe un CD/DVD. Minimizează șansele de a pierde date importante, ceea ediții de Windows dura o viata.

    Softpedia
  • Super-utilitar WinToFlash automatizează sarcina de pregatesc Flash drive-uri ca Windows-media de instalare.

    The Washington Post
  • WinToFlash, în timp ce încă un pic cam dur în jurul marginilor, există pentru a face instalarea Windows-ului mult mai ușor. WinToFlash pornește un program asistent care vă va ajuta trage peste conținutul unei ferestre de instalare pe CD sau DVD și pregătește unitate USB pentru a deveni un boot de înlocuire pentru CD.

    Everything USB

Rula complet funcțional Windows de pe un USB bootabil

WinToFlash este foarte puternic Windows Pentru a Merge creator care vă permite să instalați și să rulați pe deplin funcțional sistem de operare Windows pe un extern bootabil USB flash sau hard disk.

UEFI boot

Dacă dețineți PC nou cu moderne UEFI BIOS în loc de, WinToFlash va crea un USB Bootabil cu toate fișierele de care aveți nevoie pentru a boot cu UEFI.

WinToFlash poate fi portabil

Descărcați Portabil, dezarhivați, începe wintoflash.exe. Nu instalatori. Copiați-l pe "set de instrumente", e util.

O cheie pentru un alt USB Bootabil app?
Obține WinToFlash Profesionale pentru Gratuit!