WinToFlash kuat app pikeun bootable USB nyiptakeun jeung jutaan pamaké wareg sadaya di sakuliah dunya

Jeung WinToFlash anjeun bisa nyieun Multiboot USB drive bootable jeung Windows Setup, hirup linux, offline antipirus, recovery data, hardware tes atawa komo ngajalankeun fungsi pinuh Windows kawas Windows Pikeun Pindah ti hiji USB dina ngan sababaraha clicks mouse!

WinToFlash ngajadikeun pakasaban repot bébas pikeun anjeun

Ngundeur ayeuna!

Masang Windows ti bootable USB dina alat nu mana wae nu

WinToFlash bisa nyieun bootable USB jeung mana wae modern Windows Desktop jeung Server kulawarga Setelan. Nu mana wae nu édisi bisa dipaké - from XP nepi ka 10, Imah Pamungkas, 32 atawa 64 bit.

Auto-download ISO pikeun Multiboot bootable USB

WinToFlash undeuran software pikeun Multiboot bootable USB ti Internet sarta cache eta dina hard drive, format USB, installs bootloader, nyieun boot pilihan menu jeung cék payil sistem pikeun kasalahan pikeun anjeun pinuh otomatis.

Multiboot bootable USB kreasi

Kumaha kira 5 beda versi Windows, linux live, offline antipirus jeung recovery live CD on a single bootable USB drive? Teu masalah di sadaya! Ayeuna anjeun bisa nyieun Multiboot bootable USB jeung jumlah UNLIMITED of bootable item dina drive USB anjeun. WinToFlash ngarojong kreasi Multiboot bootable USB drive ku nu mana wae nu ti Windows Vista Windows jeung Windows 10.

  • Hiji leyuran éféktif pikeun mindahkeun Windows setup payil USB drive bootable. Novicorp WinToFlash geus keur ngalakonan ngan nu saprak 2009, jeung sanajan pangwangunan stalling pikeun sawatara waktu, anyar gawena utama kaluaran anyar hartina paket anu ahirna kaluar tina béta.

    Betanews
  • Prosés téh basajan jeung lolobana atra. Nyaritakeun WinToFlash mana pamasangan payil anjeun hoyong nransfer aya jeung boh nu mungkinkeun transfer wizard ngurus hal, atawa nangtukeun setelan kawas jenis format flash drive bakal ngajalanan.

    Life hacker

Ngajalankeun fungsi pinuh Windows ti bootable USB

WinToFlash pohara kuat Windows Pikeun Muka panyipta nu ngidinan anjeun pikeun masang jeung ngajalankeun fungsi pinuh sistem operasi Windows dina hiji luar bootable USB flash atawa hard drive.

UEFI boot

Upami anjeun gaduh PC anyar jeung modern UEFI tinimbang MIOS, WinToFlash bakal nyieun Bootable USB jeung sakabéh payil anjeun kudu jeung boot UEFI.

WinToFlash bisa portabel

Ngundeur Portabel, unzip, mimitian wintoflash.exe. No installers. Niron data eta ka anjeun "musieum", ayeuna teh dipake.

Boga konci pikeun sejen Bootable USB app?
Meunangkeun WinToFlash Professional for Free!