Osnovne funkcije so 100% brezplačno.
Kupite več funkcij za Poklicno ali Poslovno uporabo

Lahko allays prenos in uporabo WinToFlash Lite brezplačno. Pa je omejena na funkcije, vendar lahko reši vse domače uporabnike težave, kot so Windows, ponovna namestitev. Če ste SE strokovno in potrebujejo dodatne funkcije, - nakup licence.

Ta stran vsebuje kratek opis WinToFlash izdaj in so navedene povezave za nakup. Pojdite na wiki strani za podrobno primerjavo vseh WinToFlash funkcije.

Nakup WinToFlash Doma

Seveda, WinToFlash Lite je brezplačno. Ampak, če WinToFlash bilo koristno za vas, ali želite samo podporo razvojno - nakup Osebnih Licenco. To je kot donacijo, ampak bolje!

Ta licenca je za eno osebo in en hkratno namestitev na en sam RAČUNALNIK.

Nakup WinToFlash Dom za $od 5.77 ali več v wikiNakup WinToFlash Strokovno

To licenco, doda funkcije za poklicne uporabnike: skrbniki sistemov, razvijalci in drugi strokovnjaki.

Ta licenca je za eno osebo in 5 sočasno objektov na različnih Računalnikih.

Nakup WinToFlash strokovnjak za $29.95 ali več v wikiNakup Poslovnih WinToFlash

Če želite uporabljati WinToFlash za poslovne kupiti Licenco za Business Edition.

Ta licenca je za 5 oseb, in neomejeno objektov na različnih Računalnikih v vašem podjetju.

Nakup WinToFlash Podjetja za $100 ali več v wiki

Licenco dostava

Smo poslali datoteko z licenco v e-pošti takoj po plačilu obdelujejo. To datoteko kot "WinToFlash 521447.nkey.txt" pritrjena na email. Prav tako smo poslali osnovno licenco datoteke za namestitev navodila in podporo imenika. Preberite podrobna navodila o WinToFlash aktiviranje v wiki.

Prosimo, poskrbite, da boste lahko prejeli e-pošto od support@novicorp.com. Preden kupite prosimo, dodajte ta e-pošti na beli seznam.

Če niste dobili datoteko z licenco v uro, prosimo, preverite vašo "VSILJENA pošta" ali "Junk" mapo. Če nam želite poslati datoteko z licenco za vas prosimo, da nas obvestite.


Licenčna pogodba za končnega uporabnika

WinToFlash Lite edition je brezplačna za nekomercialno (doma ali izobraževalna ustanova) uporabo. Če potrebujete dodatne funkcije nakup Strokovne Licence. Za uporabo za Poslovne nakup WinToFlash obrtno Dovoljenje.

WinToFlash je porazdeljena "KOT JE". Brez jamstva kakršnekoli vrste je, izraženih ali naznačenih. Uporabljate na lastno odgovornost. Novicorp ne bo odgovoren za izgubo podatkov, škodo, izgubo dobička ali kakršne koli druge izgube, medtem ko z uporabo ali zlorabo te programske opreme.

Namestitev in uporabo WinToFlash pomeni sprejemanje teh pogojev licence.

Prenesi celotno besedilo licenčna pogodba za končnega uporabnika (En-US)