Главне функције су 100% бесплатно.
Купите више могућности за професионалну или пословну употребу

Можете аллайс преузети и користити wintoflash Лите за бесплатно. Она је ограничена на функцијама, али може да реши све проблеме домаћег корисника, као и поновно Виндовс. Ако нисте ИТ стручњак и потребне додатне могућности - купите лиценцу.

На овој страници ћете Кратак опис wintoflash публикација и листа линкова за куповину. Идите на Вики страницу за детаљну поређење свих са wintoflash карактеристике.

Купујте Са Wintoflash Куће

Наравно, са wintoflash Лите-је бесплатна. Али, ако wintoflash је корисно за Вас, или једноставно желите да подржи развој - купити личну лиценцу. То је као донацију, али боље!

Ова лиценца је требало за једног човека и један симултани инсталација на једном РАЧУНАРУ.

Купујте са wintoflash кућу за $5.77 или више у викиКупујте Са Wintoflash Професионална

Ова лиценца додаје функције за професионалце: систем администратори, програмери и других ИТ стручњака.

Ова лиценца је требало за једну особу и 5 истовремених постројења на различитим Рачунарима.

Купујте са wintoflash Профессионал за $29.95 или више у викиКупујте Са Wintoflash Посао

Ако желите да користите wintoflash за пословање купите лиценцу за пословне издање.

Ова лиценца за 5 особа и неограничен број инсталација на различитим рачунарима у Вашој компанији.

Купујте са wintoflash посао за $100 или више у вики

Набавка лиценце

Послаћемо вам лиценцу фајл на е-маил одмах након уплате обраду. То је фајл, као што је "са wintoflash" у прилогу 521447.nkey.txt на е-маил адресу. Такође шаљемо основна лиценца фајл упутства за инсталацију и подршку контакт информације. Прочита детаљна упутства о активирање wintoflash ће бити у вики.

Молимо вас, проверите да ли можете да примате е-пошту од support@novicorp.com. Пре него што купите, молимо вас да додате ову поруку у своју белу листу.

Ако нисте добили датотеку лиценце, проверите свој "спам" или "спам" фолдер. Ако желите да нам проследите фајл лиценце за вас, молимо вас, дај нам да знамо.


ЛСКП

Са wintoflash Лите едитион је бесплатно за некомерцијалну (куће или школе) употребу. Ако вам је потребна додатне функције купити професионалну лиценцу. За коришћење за пословање купити са wintoflash бизнис-лиценцу.

Са wintoflash се дистрибуира "као што јесте". Без било какве гаранције, изричито или претпостављено. Користите на сопствени ризик. Novicorp нису одговорни за губитак података, оштећење, губитак профита или било које друге врсте губитака при коришћењу или погрешном коришћење овог софтвера.

Инсталација и употреба са wintoflash значи прихватање ових Услова и услова лиценце.

Преузмите комплетан текст споразума (Ен-нас)