Fungsi dasar anu 100% haratis.
Meuli leuwih fitur Professional atawa Bisnis make

Anjeun bisa allays ngundeur tur make WinToFlash Lite haratis. Eta sacara kawates dina fungsi, tapi bisa ngajawab sadaya pamaké imah masalah kawas Windows reinstallation. Mun anjeun GEUS professional jeung kudu fitur tambahan - meuli lisénsi nu.

Kaca ieu nyadiakeun anjeun jeung gambaran pondok WinToFlash édisi jeung daptar tutumbu keur meuli. Napigasi ka kaca wiki pikeun ngabandingkeun lengkep sakabeh WinToFlash fitur nu.

Meuli Imah WinToFlash

Tangtu, WinToFlash Lite bébas. Tapi lamun WinToFlash ieu kapaké pikeun anjeun atawa anjeun ngan hoyong ngarojong tumuwuhna - meuli Pribadi Lisénsi. Ieu kawas hiji tutulung tapi leuwih alus!

Ieu lisénsi pikeun hiji jalma jeung hiji simultaneous instalasi on a single PC.

Meuli WinToFlash Imah pikeun $5.77 atawa diajar dina wiki



Meuli WinToFlash Professional

Lisénsi ieu nambihan fungsi pikeun pamaké professional: pangurus system, pamekar jeung profésional IT séjén.

Ieu lisénsi pikeun hiji jalma jeung 5 simultaneous pamasangan beda dina PCs.

Meuli WinToFlash Professional pikeun $29.95 atawa diajar dina wiki



Meuli WinToFlash Bisnis

Lamun anjeun rek make WinToFlash pikeun bisnis meuli Lisénsi pikeun Bisnis Edition.

Lisénsi ieu téh pikeun 5 jalma jeung taya pamasangan beda dina PCs di pausahaan anjeun.

Meuli WinToFlash Bisnis pikeun $100 atawa diajar dina wiki

Lisénsi kiriman

Urang ngirim anjeun lisénsi file dina e-mail attachment instan sanggeus mayar diolah. Ieu mangrupa file kawas "WinToFlash 521447.nkey.txt" napel ka email. Ogé urang ngirim dasar lisénsi file instalasi instruksi jeung ngarojong kontak informasi. Maca lengkep parentah ngeunaan WinToFlash aktivasina dina wiki.

Mangga mastikeun anjeun bisa nampa surelek ti support@novicorp.com. Saméméh meuli mangga add ieu e-mail ka anjeun daptar bodas.

Upami anjeun henteu meunang lisénsi file dina hiji jam mangga pariksa anjeun "SPAM" atawa "Junk" folder. Lamun anjeun hayang urang pikeun resend lisénsi file pikeun anjeun, mangga nyieun urang nyaho.


EULA

WinToFlash Lite édisi bébas pikeun non-komérsial (di imah atawa lembaga atikan) pamakéan. Lamun anjeun kudu fungsi tambahan meuli Lisénsi Professional. Pikeun make pikeun Bisnis meuli WinToFlash Lisénsi Bisnis.

WinToFlash disebarkeun "SALAKU GEUS". Teu ngajamin nanaon nu ditepikeun langsung atawa teu langsung. Anjeun pamakéan di risiko anjeun sorangan. Novicorp moal bakal nanggungjawaban ka pikeun leungitna data, karuksakan, leungitna kauntungan atawa naon wae jenis séjénna rugi bari ngagunakeun atawa misusing software ieu.

Masang jeung ngagunakeun WinToFlash nandakeun ditampa tina istilah jeung kaayaan ieu of lisénsi nu.

Ngundeur full téks EULA (En-US)