Gyors, egyszerű, éles.
A legjobb Bootolható USB megoldás lehet kapni

Talán eljön az idő, hogy az optikai meghajtók olyan nehéz megtalálni, mint 5.25 floppy meghajtók ma. Új USB-korszak jön!

WinToFlash valószínű, hogy egy nagy különbség, hogy az út a munka. Ez akarat csinál-a élet könnyebb.

Gyorsan, egyszerűen telepítse a program, amit kell, nincs idő egyáltalán találja magát az írás az írás, a Windows nem használja a bootolható USB. A WinToFlash teszi a munkát szóváltás ingyenes.

Is, WinToFlash Lite free. Nem kell fizetni az otthoni, hobbi használatra!

Telepítse a Windows egy bootolható USB-bármilyen eszközzel!

WinToFlash létrehozhat egy bootolható USB-bármilyen modern Windows Asztalon Server család Beállítás. Bármely kiadás használható - otthonról, hogy Végső, 32 vagy 64 bit.

Fuss, teljesen működőképes, hogy a Windows egy bootolható USB

WinToFlash nagyon erős A Windows to Go Teremtő, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni vagy futtatni teljesen működőképes a Windows operációs rendszer egy külső bootolható USB flash vagy bootolható merevlemez. WinToFlash hozhat létre A Windows to Go bootolható USB-meghajtó bármely Windows változat/kiadás, még hivatalosan nem támogatott.

Több operációs rendszeres számítógépen rendszerindító USB-meghajtó

5 különböző Windows verziók, live linux, offline antivirus and recovery Live CD egy bootolható USB-meghajtó? Nem probléma! Most akkor létrehozhat többrendszeres bootolható USB-KORLÁTLAN számú bootolható tételek az USB meghajtó. WinToFlash többes indítású támogatja a Windows a Windows Vista a Windows 10.

Az UEFI boot

Ha a saját új PC modern helyett UEFI BIOS, WinToFlash létrehoz egy Bootolható USB-minden fájlokat kell boot UEFI.

Különböző bootloaders

Persze, nem több, fekete konzol windows kínos szoftver, ha kell, nem szabványos boot-betölt o telepítését. WinToFlash telepíthető automatikusan, csak válassza ki a GRUB4DOS a boot betöltő oldal, ha standard betölteni a PC-vel.

ISO, ZIP, RAR, TAXI, Mappa, CD-t vagy DVD-t

WinToFlash olvas az összes népszerű konténer fájlok: képek, archívum. Nem kell csatlakoztatni a meghajtó, vagy kicsomagolni őket kézzel. Ha kísérletezni Windows Telepítő nem akarom csomagolni, hogy az ISO/ZIP minden alkalommal, amikor teszt - beállíthatjuk, hogy a forrás a fájlokat a mappát, majd nyomja meg a start gombot.

MS-DOS egy bootolható USB

Néhány alaplap igényel régi stílusú DOS villogó programok, WinToFlash létre az ön számára bootolható USB MS-DOS egy pillanat alatt. Másolja a program villogó, hogy a bootolható USB, reboot, majd a flash BIOS.

Vagy csak azt, hogy játsszon néhány jó DOS játék az igazi hardver?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT a CHS, LBA címzés

Használja FAT16 CHS a speciális mód, ha az alaplap nem bootolni USB-meghajtót FAT32 a Windows XP Telepítő. Van egy választás a jobb kompatibilitás, hibaelhárítás. Jól ujjtartó KÖVÉR lehetőségek szolgálatára is! Meghatározott bármely méretű partíciót kell.

Néhány alaplap nem indul, amíg te nem használod CHS kezelése a partíciókat, majd a fájl-rendszer. Szóval, nem probléma, WinToFlash!

Kapacitás korlátai

Nagyon nehéz ma kapható USB-meghajtó kevesebb mint 4Gb egy boltban. De ha kell, 512 Mb, USB meghajtót boot régi DOS? WinToFlash korlátozza a bootolható USB bármilyen méretre van szüksége.

Kapcsolja be ezt az opciót a Speciális üzemmódban beállított értéket, majd nyomja meg az Fuss!

Profil mentése, betöltése

Mentse a bootolható USB lehetőséget, hogy a fájlt, majd pakold fel őket bármikor szükséged van.

Részletes naplófájl

Problémák? Nem értem, egy hiba? Nézd meg, hogy a log file - válasz ott van.

Teljes listáját WinToFlash funkciók

Keresse meg a wiki oldal tudjon meg többet arról, WinToFlash funkciók