Gancang, gampang sarta seukeut.
Best Bootable USB leyuran anjeun bisa meunangkeun

Aya anu bisa datang ka hiji poé nu optik drive nu jadi teuas pikeun manggihan salaku 5.25 ngagantung drive ayeuna. Anyar USB jaman geus datang!

WinToFlash kamungkinan nyieun béda gedé ka jalan anjeun gawé. Eta bakal nyieun hirup loba gampang pikeun anjeun.

Gancang jeung ngan saukur masang program anjeun perlu jeung dina waktu no di sadaya anjeun bakal manggihan dibaturan nulis karangan dina Windows jeung make anjeun USB bootable. Nu WinToFlash ngajadikeun pakasaban repot bébas pikeun anjeun.

Oge, WinToFlash Lite bébas. Teu kudu mayar sakabehna pikeun imah jeung hobi make!

Masang Windows ti bootable USB dina alat nu mana wae!

WinToFlash bisa nyieun bootable USB jeung mana wae modern Windows Desktop jeung Server kulawarga Setelan. Nu mana wae nu édisi bisa dipaké - ti Imah Pamungkas, 32 atawa 64 bit.

Ngajalankeun fungsi pinuh Windows ti bootable USB

WinToFlash pohara kuat Windows Pikeun Muka Panyipta nu ngidinan anjeun pikeun masang jeung ngajalankeun fungsi pinuh sistem operasi Windows dina hiji luar bootable USB flash atawa bootable teuas drive. WinToFlash bisa nyieun Jandela Balik bootable USB drive ti nu mana wae nu vérsi Windows/edition, komo ti resmi unsupported.

Multiboot bootable USB drive

Kumaha kira 5 beda versi Windows, linux live, offline antipirus jeung recovery Live CD on a single bootable USB drive? Teu masalah di sadaya! Ayeuna anjeun bisa nyieun Multiboot bootable USB jeung jumlah UNLIMITED of bootable item dina drive USB anjeun. WinToFlash Multiboot ngarojong nu mana wae nu ti Windows Vista Windows jeung Windows 10.

UEFI boot

Upami anjeun gaduh PC anyar jeung modern UEFI tinimbang MIOS, WinToFlash bakal nyieun Bootable USB jeung sakabéh payil anjeun kudu jeung boot UEFI.

Beda bootloaders

Tangtu, aya leuwih hideung console windows jeung kagok software lamun anjeun kudu non-standar bootloader ka dipasang. WinToFlash bisa masang eta sacara otomatis, ngan milih GRUB4DOS dina boot bastian kaca, lamun standar gagal pikeun muka jeung PC anjeun.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Polder, CD atawa DVD

WinToFlash maos sadaya popular wadahna payil: gambar jeung arsip. Teu kudu ka gunung hiji drive atawa ngabongkar eta cara manual. Upami anjeun keur experimenting jeung Windows Setup jeung anjeun teu hoyong pak ka ISO/ZIP unggal waktu anjeun test - ngan nangtukeun sumber payil ka polder jeung pencét start.

MS-DOS dina hiji bootable USB

Sababaraha motherboards merlukeun gaya heubeul DOS kedip-kedip program, WinToFlash bakal nyieun pikeun anjeun USB bootable jeung MS-DOS dina hiji momen. Tiron anjeun kedip-kedip program pikeun anjeun USB bootable, reboot jeung flash anjeun MIOS.

Atawa anjeun ngan hoyong ulin sababaraha alus DOS game dina hardware real?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT jeung CHS jeung LBA alamat

Make FAT16 CHS dina mode maju, lamun anjeun motherboard gagal pikeun boot nepi USB drive jeung FAT32 Windows XP Setelan. Anjeun boga pilihan pikeun kasaluyuan leuwih alus jeung ngungkulan. Rupa tine sadaya LEMAK pilihan nyaéta di service anjeun teuing! Susunan nu mana wae nu ukuran partisi anjeun kudu.

Sababaraha motherboards teu meunang boot nepi ka anjeun make CHS alamat pikeun partitions jeung sistim file. Jadi, no, masalah, WinToFlash bisa ngalakukeun ieu!

Kapasitas watesan

Eta pisan hésé ayeuna meuli USB drive kurang ti 4Gb di hiji toko. Tapi lamun anjeun kudu 512 Mb USB drive pikeun boot heubeul DOS? WinToFlash bakal ngawates anjeun bootable USB ka ukuran nu mana wae nu anjeun kudu.

Ngaktipkeun pilihan ieu dina mode Maju, pakakas nilai jeung pencét Ngajalankeun!

Propil nyimpen jeung beban

Nyalametkeun anjeun USB bootable pilihan pikeun file jeung muka eta nepi iraha wae nu anjeun kudu.

Lengkep log file

Masalah? Bisa teu ngarti an error? Neuteup ka nu log file - jawaban aya.

Full list of WinToFlash fitur

Napigasi ka kaca wiki jeung maca leuwih ngeunaan WinToFlash fitur