Pamindhahan pinter!
Sampeyan bakal temtunipun kaya iku

WinToFlash Lite

Fungsi Limited:
+ Nggawe Multiboot bootable USB karo sembarang Windows Persiyapan lan live CD (2pcs max)
+ Kalebu mode Wisaya kanggo ngarep pangguna
+ Kalebu fungsi-fungsi dhasar liyane kanggo ngarep nggunakake
- Bisa nuduhake Iklan
- Ora ndhukung kanggo file luwih gedhe tinimbang 4Gb ing bootable USB
- Ora NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS
- Bisa ora mbukak kanthi fungsi Windows ing USB aka Windows Kanggo Pindhah

WinToFlash Ngarep

Fungsi Limited:
+ Nggawe Multiboot bootable USB karo sembarang Windows Persiyapan lan live CD (2pcs max)
+ Ad-free antarmuka
+ Kalebu mode Wisaya kanggo ngarep pangguna
+ Kalebu fungsi-fungsi dhasar liyane kanggo ngarep nggunakake
- Ora ndhukung kanggo file luwih gedhe tinimbang 4Gb ing bootable USB
- Ora NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS
- Bisa ora mbukak kanthi fungsi Windows ing USB aka Windows Kanggo Pindhah

WinToFlash Profesional

Kabeh fungsi kanggo 1 wong:
+ Nggawe Multiboot bootable USB karo sembarang Windows Persiyapan lan manggon CD
+ NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS dhukungan lengkap
+ Akeh liyane fungsi migunani kasedhiya
+ Bisa mbukak kanthi fungsi Windows ing USB aka Windows Kanggo Pindhah
(njaluk siji kanggo free - ijolan kanggo liyane bootable USB app!)

WinToFlash Bisnis

Kabeh fungsi kanggo 5 wong:
+ Bisa digunakake ing departemen IT
+ Nggawe Multiboot bootable USB karo sembarang Windows Persiyapan lan manggon CD
+ NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS dhukungan lengkap
+ Akeh liyane fungsi migunani kasedhiya
+ Bisa mbukak kanthi fungsi Windows ing USB aka Windows Kanggo Pindhah

WinToFlash Hotspot

Kita disebaraké WinToFlash minangka standar Windows installable aplikasi karo Persiyapan program kanggo penak saka kedhaftar, nanging sampeyan isih bisa ngundhuh hotspot, yen sampeyan ora perlu salah siji. Neng wiki kaca kanggo ngundhuh Hotspot WinToFlash

Versi sadurungé

Navigasi kanggo Novicorp WinToFlash versi sadurungé arsip kaca ing kita wiki download versi sadurungé, Persiyapan utawa Hotspot.

Bootable USB Test

Trep cara kanggo test bootable USB drive kanggo bootup. Iku gampang kanggo nggunakake, kuat lan intuisi, ora perlu instalasi lan iku cilik ing ukuran. Sawijining kauntungan paling penting iku ngijini sampeyan kanggo mriksa drive USB tanpa gadhah kanggo mbukak liwat loro sistem maneh. Maca Bootable USB Test manual ing wiki.

Ngundhuh Hotspot saka HTTP | FTP | Torrent | Magnet

 

Download saka njaba situs download

Instalki (Pl)
Programosy (Pl)
Computerbild (De)
Chip.eu (Ru)

Yen sampeyan duwe download situs, nggunakake PAD file kanggo cepet update: WinToFlash PAD file lokasi ing wiki.