Паметен потег!
Ти дефинитивно ќе се допаѓа

WinToFlash Лајт

Ограничена функционалност:
+ Создава Multiboot бутабилен USB со било кој Windows Setup и live CD-то (2 парчиња max)
+ Вклучува Волшебникот режим за домашни корисници
+ Вклучува и други основни функции за домашна употреба
- Може да се покаже Реклами
- Нема поддршка за датотеки поголеми од 4Gb на бутабилен USB
- Не NTFS, exFAT, USB-ФЛОПИ, GRUB4DOS
- Не може да работи на целосно функционална Windows на USB ака Windows Да Одете

WinToFlash Дома

Ограничена функционалност:
+ Создава Multiboot бутабилен USB со било кој Windows Setup и live CD-то (2 парчиња max)
+ Ад-слободен интерфејс
+ Вклучува Волшебникот режим за домашни корисници
+ Вклучува и други основни функции за домашна употреба
- Нема поддршка за датотеки поголеми од 4Gb на бутабилен USB
- Не NTFS, exFAT, USB-ФЛОПИ, GRUB4DOS
- Не може да работи на целосно функционална Windows на USB ака Windows Да Одете

WinToFlash Професионални

Сите функции за 1 лице:
+ Создава Multiboot бутабилен USB со било кој Windows Setup и live CD-то
+ NTFS, exFAT, USB-ФЛОПИ, GRUB4DOS целосна поддршка
+ Многу други корисни функција на располагање
+ Може да се кандидира целосно функционална Windows на USB ака Windows Да Одете
(добиете еден бесплатно - замена за друг бутабилен USB стан!)

WinToFlash Бизнис

Сите функции за 5 лица:
+ Може да се користи во одделот за ИТ
+ Создава Multiboot бутабилен USB со било кој Windows Setup и live CD-то
+ NTFS, exFAT, USB-ФЛОПИ, GRUB4DOS целосна поддршка
+ Многу други корисни функција на располагање
+ Може да се кандидира целосно функционална Windows на USB ака Windows Да Одете

WinToFlash Преносни

Ние се дистрибуираат WinToFlash како стандард, што можат да се инсталираат Windows апликација со Подесување на програма за погодност за корисниците, но сеуште можете да го преземете преносни, ако не ви треба еден. Посета на вики страница да го симнете WinToFlash Преносни

Претходната верзија

Навигација до Novicorp WinToFlash претходните верзии архива страница во нашата вики да симнете било која претходна верзија, Подесување или Преносни.

Бутабилен USB Тест

Пригоден начин да се тестира бутабилен USB диск за bootup. Тоа е лесен за употреба, моќни и интуитивен, не бараат инсталација и тоа што е мал во големина. Нејзините најважни предност е тоа што ви овозможува да го проверите USB диск, без да се оди преку две системот ќе се рестартира. Прочитајте Бутабилен USB Тест прирачник во вики.

Преземете Преносни од HTTP | FTP | Torrent | Magnet

 

Преземете од надворешен преземете сајт

Ако имате некоја страница за даунлоадирање, користете ПОДЛОГА датотека за најбрз ажурирања: WinToFlash ПОДЛОГА датотеки локација во вики.