Veprim i zgjuar!
Ju patjetër do të donte ai

WinToFlash Lite

Funksionalitet të kufizuar:
+ Krijon Multiboot bootable USB me çdo Windows Setup dhe CD të jetojnë (2pcs max)
+ Përfshin Wizard mode për përdoruesit në shtëpi
+ Përfshin edhe funksionet themelore për përdorim në shtëpi
- Mund të tregojnë Reklama
- Nuk ka mbështetje për fotografi më të madhe se 4Gb në një bootable USB
- Nuk ka NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS
- Nuk mund të kandidojë plotësisht funksionale e Windows në një USB aka Windows Për të Shkuar

WinToFlash Në Shtëpi

Funksionalitet të kufizuar:
+ Krijon Multiboot bootable USB me çdo Windows Setup dhe CD të jetojnë (2pcs max)
+ Ad-free interface
+ Përfshin Wizard mode për përdoruesit në shtëpi
+ Përfshin edhe funksionet themelore për përdorim në shtëpi
- Nuk ka mbështetje për fotografi më të madhe se 4Gb në një bootable USB
- Nuk ka NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS
- Nuk mund të kandidojë plotësisht funksionale e Windows në një USB aka Windows Për të Shkuar

WinToFlash Profesionale

Të gjitha funksionet për 1 person:
+ Krijon Multiboot bootable USB me çdo Windows Setup dhe CD të jetojnë
+ NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS mbështetjen e plotë
+ E shumë të tjera të dobishme në dispozicion funksionit
+ Mund të kandidojë plotësisht funksionale e Windows në një USB aka Windows Për të Shkuar
(merrni për të lira - të këmbimit për një bootable USB app!)

WinToFlash Biznesit

Të gjitha funksionet për 5 persona:
+ Mund të përdoret në një departamenti
+ Krijon Multiboot bootable USB me çdo Windows Setup dhe CD të jetojnë
+ NTFS, exFAT, USB-FDD, GRUB4DOS mbështetjen e plotë
+ E shumë të tjera të dobishme në dispozicion funksionit
+ Mund të kandidojë plotësisht funksionale e Windows në një USB aka Windows Për të Shkuar

WinToFlash Portativ

Ne shpërndajnë WinToFlash si standard Windows installable aplikimit me Setup program praktike të përdoruesit, por ju ende mund të shkarkoni portativ, nëse ju keni nevojë për një të tillë. Vizitoni wiki faqe për të shkarkuar WinToFlash Portativ

Version të mëparshëm

Për të lundruar Novicorp WinToFlash versionet e mëparshme të arkivit faqe në wiki tonë për të shkarkuar ndonjë version të mëparshëm, të Setup ose Portative.

Bootable USB Test

I përshtatshëm metodë për të provuar një bootable USB drive për bootup. Ajo është e lehtë për t'u përdorur, të fuqishme dhe intuitive, nuk kërkon instalim dhe është i vogël në madhësi. E saj më të rëndësishme avantazh është se kjo ju mundëson që të shikoni për USB drive pa pasur nevojë për të shkuar nëpërmjet dy rinis sistemin. Lexoni Bootable USB Test manual në wiki.

Shkarko Portativ nga HTTP | FTP | Torrent | Magnet

 

Shkarkuar nga një mjet të jashtëm faqja shkarko

Nëse ju vetë një të shkarkuar faqe, përdorni JASTËK file për më të shpejtë të rejat: WinToFlash PAD fotografi vend në wiki.