Ние сме секогаш тука да ви помогнат.

За да контактирате со нас испратете e-mail на support@novicorp.com или пост на форум.

Ние одговори обично во 72 часа. Ве молиме бидете сигурни дека ќе може да се добие одговор од support@novicorp.com - додадете на оваа e-mail адреса во вашиот бела листа пред да mail нас.


Лиценцирање прашања

Во случај да не примите вашата лиценца датотека, изгуби лиценца датотека или имаат лиценцирање прашање - пошта до support@novicorp.com или пост на посебни лиценцирање форум.


Рекламите на сајтот

Adverting оддел e-mail е иста support@novicorp.com.