С wintoflash е мощно приложение за създаване на bootable USB с милиони доволни потребители по целия свят

С wintoflash е възможно да се създаде мультизагрузочный bootable USB-диск с програма за инсталиране на Windows, видео в Linux, офлайн антивирус, възстановяване на данни, хардуер, тестове или дори да тичам с напълно функционален Windows, като Windows, за да отидете на USB само с няколко кликвания!

С wintoflash прави работата без да се налага за вас

Изтегляне сега!

Инсталиране на Windows с bootable USB-устройство на всяко устройство

Wintoflash може да създадете bootable USB с всяка модерна операционна система Windows десктоп и конфигуриране на сървъри. Всяко издание може да се използва от XP до 10, у дома до Последен, 32 и 64 бита.

Автоматично изтегляне на ISO за мультизагрузочный bootable USB

С wintoflash изтегляне на софтуер за мультизагрузочный USB bootable от Интернет и кеша на твърдия диск, форматиран според посочените USB-кабел, инсталира програмата за начално зареждане, създава меню за избор на зареждане и проверка на файловата система за грешки за вас напълно автоматично.

Мультизагрузочный създаване на bootable USB

Какво ще кажете за 5 различни версии на Windows, жив за Linux, WinPE на Vista и възстановяване на жив CD на един зареждащ USB диск? Не е проблем на всички! Сега можете да създадете мультизагрузочный стартиращо USB устройство с неограничен брой обувка елементи на USB устройство. С wintoflash подкрепя създаването на Мультизагрузочной USB флаш дискове с Windows от Windows Vista до Windows 10.

 • Wintoflash е най-лесният начин за създаване на bootable, да инсталирате копие на Windows на флаш-памет, която някога съм използвал. Това определено е пазач за вашия набор от инструменти администратор.

  Techrepublic
 • Процесът е много прост и в общи линии са ясни. Вие говорите с wintoflash, където инсталационните файлове, които искате да прехвърлите са разположени и или нека капитанът на предаването се грижи за неща, или да зададете параметри, като например кои формата на стик ще се проведе.

  Life hacker
 • Да зареди вашия usb флаш устройство за Windows Vista и Windows 7 не е толкова трудно, но винаги е приятно да намерят приложение, което опростява нещата.

  Download Squad
 • Има програма, наречена wintoflash, какво ще прави всичко автоматично. Всичко, което трябва да направите, е да стартирате програмата, да се определи местоположението на инсталационния диск на Windows 7 и точка на вашия USB флаш устройство.

  Raymond

Пуснете напълно функционален Windows за зареждане от USB

Wintoflash ще бъде много мощен Windows, за да отидете Creator, който ви позволява да инсталирате и стартирате напълно функционална версия на операционната система Windows на външен USB bootable Flash или твърд диск.

Зареждане на UEFI

Ако сте собственик на нов КОМПЮТЪР с модерни UEFI, а не на BIOS, с wintoflash ще бъде създаване на bootable USB с всички файлове, необходими за стартиране с UEFI.

Wintoflash може да бъде преносим

Сваляне на преносими, разархивирайте, стартирайте wintoflash.exe. Не монтажници. Копирайте го в своя "инструментариум", това е полезно.

Има ключ за друг зареждане на приложения USB?
Ви с wintoflash Professional безплатно!