С wintoflash е мощно приложение за създаване на bootable USB с милиони доволни потребители по целия свят

С wintoflash е възможно да се създаде мультизагрузочный bootable USB-диск с програма за инсталиране на Windows, видео в Linux, офлайн антивирус, възстановяване на данни, хардуер, тестове или дори да тичам с напълно функционален Windows, като Windows, за да отидете на USB само с няколко кликвания!

С wintoflash прави работата без да се налага за вас

Изтегляне сега!

Инсталиране на Windows с bootable USB-устройство на всяко устройство

Wintoflash може да създадете bootable USB с всяка модерна операционна система Windows десктоп и конфигуриране на сървъри. Всяко издание може да се използва от XP до 10, у дома до Последен, 32 и 64 бита.

Автоматично изтегляне на ISO за мультизагрузочный bootable USB

С wintoflash изтегляне на софтуер за мультизагрузочный USB bootable от Интернет и кеша на твърдия диск, форматиран според посочените USB-кабел, инсталира програмата за начално зареждане, създава меню за избор на зареждане и проверка на файловата система за грешки за вас напълно автоматично.

Мультизагрузочный създаване на bootable USB

Какво ще кажете за 5 различни версии на Windows, жив за Linux, WinPE на Vista и възстановяване на жив CD на един зареждащ USB диск? Не е проблем на всички! Сега можете да създадете мультизагрузочный стартиращо USB устройство с неограничен брой обувка елементи на USB устройство. С wintoflash подкрепя създаването на Мультизагрузочной USB флаш дискове с Windows от Windows Vista до Windows 10.

  • С wintoflash като пробив на пазара, където инсталиране на Windows се извършва основно от CD/DVD-та. Това свежда до минимум риска от загуба на важни данни, като изданията на Windows в миналото.

    Softpedia
  • Супер-удобна програма wintoflash ще автоматизира задача за обучение стик като на инсталационния диск на Windows.

    The Washington Post
  • С wintoflash, докато все още е малко грубо около ръбовете, съществува, за да направят инсталацията на Windows е много по-лесно. С wintoflash се стартира wizard, който ще ви помогне да се изтегля съдържанието на инсталационния диск на Windows или DVD и се подгответе USB устройство, за да стане смяна на диск.

    Everything USB

Пуснете напълно функционален Windows за зареждане от USB

Wintoflash ще бъде много мощен Windows, за да отидете Creator, който ви позволява да инсталирате и стартирате напълно функционална версия на операционната система Windows на външен USB bootable Flash или твърд диск.

Зареждане на UEFI

Ако сте собственик на нов КОМПЮТЪР с модерни UEFI, а не на BIOS, с wintoflash ще бъде създаване на bootable USB с всички файлове, необходими за стартиране с UEFI.

Wintoflash може да бъде преносим

Сваляне на преносими, разархивирайте, стартирайте wintoflash.exe. Не монтажници. Копирайте го в своя "инструментариум", това е полезно.

Има ключ за друг зареждане на приложения USB?
Ви с wintoflash Professional безплатно!