WinToFlash je moćna aplikaciju za bootable USB kreacija sa milionima zadovoljan korisnicima širom svijeta

Sa WinToFlash možeš stvoriti Multiboot bootable USB voziti sa Prozora Nameštaljka, živim linux, isključen antivirus, data oporavak, hardvera testova ili čak i vodim potpuno funkcionalan Prozore kao Prozore Da Odem iz USB u samo nekoliko miš klikne!

WinToFlash pravi posao za džabe za tebe

Preuzmite sada!

Instalirati Prozore od bootable USB na bilo uređaj

WinToFlash mogu stvoriti bootable USB sa modernim Prozore Desktop i Server porodica Namještaljka. Svakog izdanja može biti upotrebljeno - od XP do 10, Dom Ultimativni, 32 ili 64 komade.

Auto-preuzmite ISO za Multiboot bootable USB

WinToFlash skidanja softver za Multiboot bootable USB sa Interneta i keš na hard disk, formate USB, držače bootloader, stvara čizmu izbor meni i čekove dosije sistem za greške za tebe potpuno automatski.

Multiboot bootable USB kreacija

Kako oko 5 različitih Prozore verzija uživo linux, isključen antivirus i oporavak živjeti CD na jedan bootable USB voziti? Nije problem! Sada možeš stvoriti Multiboot bootable USB sa NEOGRANIČENIM broj bootable stvari na tvom USB voziti. WinToFlash podržava stvaranje Multiboot bootable USB vozi sa Prozore od Prozora Vista da Prozore 10.

 • WinToFlash mora da je najlakši način se stvara bootable, mogu instalirati kopiju Prozore na fleš drajvu sam ikad koristio. Ovo je definitivno golman za tvoju administrator alat.

  Techrepublic
 • Proces je jednostavan i uglavnom je očigledno. Reci WinToFlash gdje instalaciju datoteke želite da prebacite se nalaze i pustiti prijenos čarobnjak se pobrinuti za stvari, ili navedite postavke kao kakav format usb će proći.

  Life hacker
 • Pravi bootable USB za Prozore Vista i Prozore 7 nije tako zeznuto, ali je uvijek lijepo da nađemo aplikaciju da pojednostavljuje stvari.

  Download Squad
 • Postoji program koji se zove WinToFlash to sve radi automatski. Sve što treba da uradiš je da trciš program, set lokaciju Prozore 7 instalaciju disk i odredište tvoje USB.

  Raymond

Vodim potpuno funkcionalan Prozore od bootable USB

WinToFlash je veoma moćan Prozore Da Idem tvorca koji vam dopušta da instalirati i vodim potpuno funkcionalan Prozore operativni sistem na spoljni bootable USB ili hard disk.

UEFI čizmu

Ako si vlasnik novi PC sa modernim UEFI umjesto BIOGRAFIJE, WinToFlash će stvoriti Bootable USB sa svim datotekama ti treba da čizme sa UEFI.

WinToFlash može biti prenosni

Preuzimanje Prenosni, otkopčaj, početi wintoflash.exe. Ne montere. Kopiram tvoj alatkom, to je korisno.

Imam ključ za još Bootable USB aplikaciju?
Uzmi WinToFlash Profesionalni za Džabe!