WinToFlash je moćna aplikaciju za bootable USB kreacija sa milionima zadovoljan korisnicima širom svijeta

Sa WinToFlash možeš stvoriti Multiboot bootable USB voziti sa Prozora Nameštaljka, živim linux, isključen antivirus, data oporavak, hardvera testova ili čak i vodim potpuno funkcionalan Prozore kao Prozore Da Odem iz USB u samo nekoliko miš klikne!

WinToFlash pravi posao za džabe za tebe

Preuzmite sada!

Instalirati Prozore od bootable USB na bilo uređaj

WinToFlash mogu stvoriti bootable USB sa modernim Prozore Desktop i Server porodica Namještaljka. Svakog izdanja može biti upotrebljeno - od XP do 10, Dom Ultimativni, 32 ili 64 komade.

Auto-preuzmite ISO za Multiboot bootable USB

WinToFlash skidanja softver za Multiboot bootable USB sa Interneta i keš na hard disk, formate USB, držače bootloader, stvara čizmu izbor meni i čekove dosije sistem za greške za tebe potpuno automatski.

Multiboot bootable USB kreacija

Kako oko 5 različitih Prozore verzija uživo linux, isključen antivirus i oporavak živjeti CD na jedan bootable USB voziti? Nije problem! Sada možeš stvoriti Multiboot bootable USB sa NEOGRANIČENIM broj bootable stvari na tvom USB voziti. WinToFlash podržava stvaranje Multiboot bootable USB vozi sa Prozore od Prozora Vista da Prozore 10.

  • WinToFlash izgleda da je proboj na tržištu gdje Prozore postrojenja su uglavnom nastupao sa CD/DVD voziti. To smanjuje šanse da izgubimo važne podatke, pravi Prozore izdanja prošli život vremena.

    Softpedia
  • Super-zgodno komunalnih WinToFlash automatski sistemi zadatak pripremam diskova kao Prozore instalaciju medija.

    The Washington Post
  • WinToFlash, dok još malo oštra po granicama, postoji da bi instaliranje Prozora se mnogo lakše. WinToFlash počinje čarobnjak koji će pomoći da stanemo na sadržaj prozore instalaciju CD ili DVD i pripremite USB voziti da postane bootable zamjenu za CD.

    Everything USB

Vodim potpuno funkcionalan Prozore od bootable USB

WinToFlash je veoma moćan Prozore Da Idem tvorca koji vam dopušta da instalirati i vodim potpuno funkcionalan Prozore operativni sistem na spoljni bootable USB ili hard disk.

UEFI čizmu

Ako si vlasnik novi PC sa modernim UEFI umjesto BIOGRAFIJE, WinToFlash će stvoriti Bootable USB sa svim datotekama ti treba da čizme sa UEFI.

WinToFlash može biti prenosni

Preuzimanje Prenosni, otkopčaj, početi wintoflash.exe. Ne montere. Kopiram tvoj alatkom, to je korisno.

Imam ključ za još Bootable USB aplikaciju?
Uzmi WinToFlash Profesionalni za Džabe!