WinToFlash er stærk app til bootbar USB-creation med millioner af tilfredse brugere over hele kloden

Med WinToFlash kan du oprette en Multiboot-bootbar USB-drev med Windows Setup, live linux, offline antivirus, data recovery, hardware tests eller selv køre fuldt funktionel Windows som Windows til At Gå fra en USB-på blot et par klik med musen!

WinToFlash gør jobbet problemfri gratis for dig

Download nu!

Installere Windows fra en bootbar USB-på enhver enhed

WinToFlash kan oprette en bootable USB med enhver moderne Windows-Desktop og Server familie Setup. Alle udgaver kan anvendes - fra XP til 10, Hjem til den Ultimative, 32 eller 64 bits.

Auto-download ISO for Multiboot-bootable USB

WinToFlash downloads software til Multiboot bootbar USB-fra Internettet og cache på harddisken, formaterer en USB, installerer boot-loader, skaber boot menu og kontrol af filsystemet fejl for dig helt automatisk.

Multiboot bootbar USB-skabelse

Hvordan omkring 5 forskellige Windows-versioner, live linux, offline antivirus-og recovery-live-CD på en enkelt bootbar USB-drev? Ikke et problem overhovedet! Nu kan du oprette en Multiboot-bootable USB med UBEGRÆNSET antal bootable elementer på din USB-drev. WinToFlash støtter oprettelsen af Multiboot bootbar USB-drev med alle Windows fra Windows Vista til Windows 10.

  • Super-praktisk værktøj, WinToFlash automatiserer en opgave prepping Flash-drev, som Windows er installeret medier.

    The Washington Post
  • Processen er simpel og for det meste indlysende. Du fortæller WinToFlash, hvor anlægget filer du ønsker at overføre befinder sig, og enten lade guiden overførsel af tage sig af tingene, eller angiv indstillinger kan lide, hvad slags formater flash-drev vil gennemgå.

    Life hacker

Køre fuldt funktionel Windows fra en bootbar USB

WinToFlash er meget stærke Windows til At Gå skaberen, som giver dig mulighed for at installere og køre fuldt funktionel Windows-operativsystemet på en ekstern bootbar USB-flash eller harddisk.

UEFI boot

Hvis du er ejer af ny PC med moderne UEFI i stedet for BIOS, WinToFlash vil oprette en Bootable USB med alle filer, du har brug for til at starte med UEFI.

WinToFlash kan være bærbare

Download Transportabel, lyne, start wintoflash.exe. Ingen installatører. Kopier den til din "værktøjskasse", det er nyttigt.

Har en nøgle til en anden Bootbar USB-app?
WinToFlash Faglige Gratis!