WinToFlash on tehokas sovellus bootable USB luominen, jolla on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa

Kanssa WinToFlash voit luoda Multiboot bootable USB-asema, jossa Windows Setup, live-linux, offline virustorjunta, tietojen palautus, laitteisto testit tai jopa ajaa täysin toimiva Windows kuin Windows To Go-USB-vain pari hiiren napsautuksella!

WinToFlash tekee työstä vaivatonta sinulle

Lataa nyt!

Asenna Windows bootable USB-millä tahansa laitteella

WinToFlash voi luoda bootable USB-mikä tahansa moderni Windows Desktop-ja Server-perhe Setup. Kaikki versiot voidaan käyttää - XP-10, Koti Ultimate, 32 tai 64 bittiä.

Auto-lataa ISO Multiboot bootable USB

WinToFlash lataukset ohjelmisto Multiboot bootable USB Internetistä ja välimuistiin se kovalevy, formaatit USB, asentaa bootloader, luo boot valikko ja tarkistaa tiedostojärjestelmän virheet puolestasi täysin automaattisesti.

Multiboot bootable USB luominen

Miten noin 5 eri Windows-versioita, live-linux, offline virustorjunta ja hyödyntämistä live-CD yhden bootable USB-asema? Ei ongelma lainkaan! Nyt voit luoda Multiboot bootable USB-RAJOITTAMATON määrä bootable kohteet USB-asema. WinToFlash tukee luoda Multiboot bootable USB ajaa minkä tahansa Windows alkaen Windows Vistan Windows 10.

  • WinToFlash näyttää olevan läpimurto markkinoilla, joilla Windows-asennukset ovat enimmäkseen tehdään CD - /DVD-asema. Se minimoi mahdollisuudet menettää tärkeitä tietoja, joten Windows-versioissa kestää elämän ajan.

    Softpedia
  • Super-kätevä apuohjelma WinToFlash automatisoi tehtäväksi valmistella Flash-asemat kuten Windows asennus media.

    The Washington Post
  • WinToFlash, mutta silti hieman karkea reunoilla, on tehdä Windowsin asennuksen paljon helpompaa. WinToFlash käynnistyy ohjattu toiminto, joka auttaa vetää yli sisällön windowsin asennus-CD tai DVD ja valmistella USB-asema käynnistyvä korvaavan CD.

    Everything USB

Ajaa täysin toimiva Windows bootable USB

WinToFlash on erittäin voimakas Windows To Go-luoja, jonka avulla voit asentaa ja käyttää täysin toimiva Windows-käyttöjärjestelmän ulkoinen bootable USB-flash-tai kiintolevy.

UEFI boot

Jos omistat uuden TIETOKONEEN, jossa on moderni UEFI sijaan BIOS, WinToFlash luo Bootable USB, jossa kaikki tiedostot sinun täytyy käynnistää UEFI.

WinToFlash voi olla kannettava

Lataa Kannettava, pura, aloita wintoflash.exe. Ei asentajat. Kopioi se oman "työkalupakin", se on hyödyllistä.

On avain toisen Bootable USB-sovellus?
Saada WinToFlash Professional Ilmaiseksi!