S wintoflash-to je moćan program za izradu boot USB milijuna zadovoljnih korisnika širom svijeta

S wintoflash možete stvoriti мультизагрузочный boot USB disk s programom Windows instalacije, video Linux, offline anti-virus, vraćanje podataka, hardvera, testove ili čak pokrenuti potpuno funkcionalan Windows, kao što je Windows, da se presele iz USB u samo par klikova mišem!

S wintoflash radi posao bez komplikacija za vas

Preuzmite sada!

Instalacija sustava Windows s medija za pokretanje s USB uređaja na bilo kojem uređaju

Wintoflash može stvoriti bootable USB s bilo kojim modernim OS Windows radna površina i konfiguracija poslužitelja. Sve publikacije mogu se koristiti od XP do 10, od kuće do Ultimate, 32 i 64 bita.

Auto-preuzimanje ISO za мультизагрузочный boot USB

S wintoflash preuzimanje softvera za мультизагрузочный boot USB od Interneta i priručne memorije na hard disk, oblikuje USB kabela, instalira boot loader, stvara boot izbornik odabira i provjeru datotečnog sustava na pogreške za vas potpuno automatski.

Мультизагрузочный stvaranje bootable USB

Što je s 5-ak različitih verzija Windows, živo za Linux, WinPE na Vista i oporavak live CD na jedan boot USB disk? Nije problem uopće! Sada možete stvoriti мультизагрузочный boot USB-memorijski štapić s neograničenim brojem instalacijskih elemenata na USB-memorijski štapić. S wintoflash podržava stvaranje Мультизагрузочной USB flash diskova sa Windows od Windows Vista na Windows 10.

 • Wintoflash ima najlakši način za stvaranje boot, instalirati primjerak sustava Windows na yuor koju sam ikada koristio. To je definitivno čuvar za vaš skup alata administratora.

  Techrepublic
 • Proces je vrlo jednostavan i uglavnom su očite. Možete razgovarati s wintoflash, gdje instalacijske datoteke koje želite prenijeti nalaze se i neka čarobnjak za prijenos se brine za stvari ili odredite postavke, kao što je bilo format usb flash pogon će se održati.

  Life hacker
 • Napraviti boot usb bljesak voziti za Windows Vista i Windows 7 nije tako teško, ali uvijek je lijepo pronaći program koji pojednostavljuje stvari.

  Download Squad
 • Postoji program koji se zove wintoflash će da radi sve automatski. Sve što trebate učiniti je pokrenuti program, odrediti lokacije instalacijskog diska za Windows 7 i predmet vašeg USB flash memorijskog pogona.

  Raymond

Pokrenuti potpuno funkcionalan Windows s medija za pokretanje USB

Wintoflash će biti vrlo moćan Windows da biste otvorili Creator koji omogućuje instalirati i pokrenuti potpuno funkcionalan operativni sustav Windows na vanjski boot USB Flash ili hard disk.

UEFI

Ako imate novo RAČUNALO s modernim UEFI, a ne u BIOS wintoflash će stvoriti bootable USB sa sve datoteke potrebne za pokretanje s UEFI.

Wintoflash može biti prenosiv

Preuzimanje prijenosni, raspakirajte i pokrenite wintoflash.exe. Nema instalatera. Kopirajte ga u svoj "alat", to je korisno.

Tu je ključ za drugog boot aplikacije USB?
Da s wintoflash Professional besplatno!