S wintoflash-to je moćan program za izradu boot USB milijuna zadovoljnih korisnika širom svijeta

S wintoflash možete stvoriti мультизагрузочный boot USB disk s programom Windows instalacije, video Linux, offline anti-virus, vraćanje podataka, hardvera, testove ili čak pokrenuti potpuno funkcionalan Windows, kao što je Windows, da se presele iz USB u samo par klikova mišem!

S wintoflash radi posao bez komplikacija za vas

Preuzmite sada!

Instalacija sustava Windows s medija za pokretanje s USB uređaja na bilo kojem uređaju

Wintoflash može stvoriti bootable USB s bilo kojim modernim OS Windows radna površina i konfiguracija poslužitelja. Sve publikacije mogu se koristiti od XP do 10, od kuće do Ultimate, 32 i 64 bita.

Auto-preuzimanje ISO za мультизагрузочный boot USB

S wintoflash preuzimanje softvera za мультизагрузочный boot USB od Interneta i priručne memorije na hard disk, oblikuje USB kabela, instalira boot loader, stvara boot izbornik odabira i provjeru datotečnog sustava na pogreške za vas potpuno automatski.

Мультизагрузочный stvaranje bootable USB

Što je s 5-ak različitih verzija Windows, živo za Linux, WinPE na Vista i oporavak live CD na jedan boot USB disk? Nije problem uopće! Sada možete stvoriti мультизагрузочный boot USB-memorijski štapić s neograničenim brojem instalacijskih elemenata na USB-memorijski štapić. S wintoflash podržava stvaranje Мультизагрузочной USB flash diskova sa Windows od Windows Vista na Windows 10.

  • S wintoflash kao da je proboj na tržištu, gdje instalacije sustava Windows provodi uglavnom s CD-a/DVD-a. To smanjuje šanse izgubiti važne podatke, čineći izdanja sustava Windows u prošlosti.

    Softpedia
  • Super zgodan alat wintoflash će automatizira zadatak pripreme štap kao instalacijski disk sustava Windows.

    The Washington Post
  • S wintoflash, dok je sve još malo grubo oko rubova, tu je da bi se instalacija sustava Windows mnogo lakše. S wintoflash pokreće se čarobnjak koji će vam pomoći izvući sadržaj instalacijskog cd-a Windows-u ili DVD-i pripremite USB-memorijski štapić da postane zamjena boot disk.

    Everything USB

Pokrenuti potpuno funkcionalan Windows s medija za pokretanje USB

Wintoflash će biti vrlo moćan Windows da biste otvorili Creator koji omogućuje instalirati i pokrenuti potpuno funkcionalan operativni sustav Windows na vanjski boot USB Flash ili hard disk.

UEFI

Ako imate novo RAČUNALO s modernim UEFI, a ne u BIOS wintoflash će stvoriti bootable USB sa sve datoteke potrebne za pokretanje s UEFI.

Wintoflash može biti prenosiv

Preuzimanje prijenosni, raspakirajte i pokrenite wintoflash.exe. Nema instalatera. Kopirajte ga u svoj "alat", to je korisno.

Tu je ključ za drugog boot aplikacije USB?
Da s wintoflash Professional besplatno!