WinToFlash erős alkalmazás bootolható USB létrehozása több millió elégedett felhasználók a világ minden tájáról

A WinToFlash létrehozhat többrendszeres rendszerindító USB-meghajtó a Windows Telepítő, live linux, offline antivirus, adatmentés, hardver tesztek, vagy akár futni, teljesen működőképes, mint a Windows A Windows to Go USB-csak egy pár kattintással!

WinToFlash teszi a munkát szóváltás ingyenes

Töltse le most!

Telepítse a Windows egy bootolható USB-minden olyan eszköz,

WinToFlash létrehozhat egy bootolható USB-bármilyen modern Windows Asztalon Server család Beállítás. Bármely kiadás használható - XP-ről 10, Otthon Végső, 32 vagy 64 bit.

Automatikus letöltés ISO a többes indítású bootolható USB

WinToFlash letöltések szoftvert több operációs rendszeres számítógépen bootolható USB-ból Internet cache-a merevlemez-meghajtó formátum USB, telepít boot-betölt o teremt boot kiválasztási menü, valamint ellenőrzi, hogy a fájl rendszer a hibák teljesen automatikusan.

Több operációs rendszeres számítógépen bootolható USB-teremtés

5 különböző Windows verziók, live linux, offline antivirus and recovery live CD egy bootolható USB-meghajtó? Nem probléma! Most akkor létrehozhat többrendszeres bootolható USB-KORLÁTLAN számú bootolható tételek az USB meghajtó. WinToFlash támogatja létrehozása több operációs rendszeres számítógépen rendszerindító USB-meghajtó a Windows a Windows Vista a Windows 10.

  • Szuper hasznos segédprogram WinToFlash automatizálja a feladat előkészíti a Flash meghajtók Windows telepítő média.

    The Washington Post
  • A folyamat egyszerű, többnyire nyilvánvaló. Mondd WinToFlash, ahol a telepítési fájlokat található, vagy az átutalás varázsló elintézni a dolgokat, vagy adja meg a beállításokat, mint az, hogy milyen formátumú a pendrive alávetni.

    Life hacker

Fuss, teljesen működőképes, hogy a Windows egy bootolható USB

WinToFlash nagyon erős A Windows to Go teremtő, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni vagy futtatni teljesen működőképes a Windows operációs rendszer egy külső bootolható USB flash vagy a merevlemez.

Az UEFI boot

Ha a saját új PC modern helyett UEFI BIOS, WinToFlash létrehoz egy Bootolható USB-minden fájlokat kell boot UEFI.

WinToFlash lehet hordozható

Letöltés Hordozható, csomagold ki, start wintoflash.exe. Nem szerelők. Másolja át a "toolbox", ez hasznos.

Van egy kulcs, egy Bootolható USB-app?
Tudjon WinToFlash Szakmai Ingyen!