WinToFlash е моќна апликација за бутабилен USB создавањето со милиони задоволни корисници низ целиот свет

Со WinToFlash можете да креирате Multiboot бутабилен USB диск со Windows Setup, во живо linux, присутен антивирус, податоците за наплата на, хардвер тестови, па дури и се кандидира целосно функционална Windows како и на Windows Да Одете од USB во само неколку кликнувања со глувчето!

WinToFlash го прави и на работа, кавга слободен за вас

Преземете сега!

Инсталирање на Windows од бутабилен USB на било кој уред

WinToFlash може да се создаде бутабилен USB со секое современо Windows Десктоп и Сервер семејство Setup. Било изданија може да се користи - од XP до 10, Дома да Ultimate, 32 или 64 бита.

Авто-преземање ISO за Multiboot бутабилен USB

WinToFlash преземања софтвер за Multiboot бутабилен USB од Интернет и кеш на хард диск, формати на USB, инсталира bootloader, создава подигање selection menu (мени) и проверки на датотечниот систем за грешки за вас целосно автоматски.

Multiboot бутабилен USB создавање

Како за 5 различни верзии на Windows, linux live, присутен антивирусен и обновување на живо CD на една бутабилен USB диск? Не е проблем на сите! Сега можете да креирате Multiboot бутабилен USB со НЕОГРАНИЧЕН број на бутабилен ставки на вашиот USB диск. WinToFlash поддржува создавањето на Multiboot бутабилен USB дискови со било кој Windows од Windows на Windows Vista 10.

 • Супер-корисна алатка WinToFlash автоматизира задачата на prepping Флеш дискови како Windows инсталација медиумите.

  The Washington Post
 • WinToFlash, додека се уште малку груба околу рабовите, постои за да се направи многу полесно инсталирањето на Windows. WinToFlash започнува волшебник, кој ќе помогне да се повлече во текот на содржината на инсталацијата на windows правото на CD или DVD и првично на USB диск за да стане бутабилен замена за CD-то.

  Everything USB
 • Правење бутабилен USB флеш диск за Windows Vista и Windows 7 не сите дека незгодно, но тоа е секогаш убаво да се најде еден стан, што многу ги олеснува работите.

  Download Squad
 • Постои софтвер наречен WinToFlash дека не сè автоматски. Сите што треба да направите е да ја стартувате програмата, поставена на локацијата на Windows 7 инсталација диск и дестинацијата на вашиот USB флеш диск.

  Raymond

Се кандидира целосно функционална Windows од бутабилен USB

WinToFlash е многу моќен Windows Да Одете создателот, која ти овозможува да се инсталира и да се кандидира целосно функционална Windows оперативен систем на надворешна бутабилен USB флеш или хард диск.

UEFI подигање

Ако имате нов КОМПЈУТЕР со модерна UEFI наместо bios-от, WinToFlash ќе се создаде Бутабилен USB со сите датотеки што ви треба да се подигне со UEFI.

WinToFlash може да биде портабилен

Преземете Преносни, да ја отпакувате, започнете wintoflash.exe. Не монтери. Да ја копирате на вашиот "лента со алатки", тоа е корисно.

Имаат клучна за уште еден Бутабилен USB стан?
Се WinToFlash Професионален за Слободни!