WinToFlash adalah aplikasi yang kuat untuk boot USB penciptaan dengan jutaan pengguna di seluruh dunia

Dengan WinToFlash anda boleh membuat Multiboot boot USB drive dengan Persediaan Windows, hidup linux, offline antivirus, data pemulihan, perkakasan ujian atau menjalankan berfungsi sepenuhnya Terbuka seperti Windows Untuk Pergi dari USB dalam hanya beberapa klik mouse!

WinToFlash membuat pekerjaan yang mudah untuk anda

Turun sekarang!

Memasang Jendela dari boot USB di mana-mana peranti

WinToFlash boleh membuat boot USB dengan apa-apa Tingkap moden Desktop dan Pelayan keluarga Persediaan. Apa edisi boleh digunakan - dari XP untuk 10, di Rumah untuk Akhir, 32 atau 64 bit.

Auto-turun ISO untuk Multiboot boot USB

WinToFlash turun perisian untuk Multiboot boot USB dari Internet dan cache pada hard drive, format USB, memasang mana, mewujudkan boot pilihan menu dan memeriksa file sistem untuk kesilapan untuk anda secara automatik sepenuhnya.

Multiboot boot USB penciptaan

Bagaimana kira-kira 5 berbeza versi Windows, hidup linux, offline antivirus dan pemulihan hidup CD pada satu boot USB drive? Bukan masalah sama sekali! Sekarang anda boleh membuat Multiboot boot USB dengan jumlah yang tidak TERHAD boot barang-barang anda di USB drive. WinToFlash menyokong penciptaan Multiboot boot USB drive dengan apa-apa Tingkap Windows untuk Windows 10.

  • WinToFlash seolah-olah menjadi terobosan di pasaran di mana Tingkap pemasangan kebanyakannya dilakukan dari CD. Ia mengurangkan peluang kehilangan data penting, membuat Tingkap edisi terakhir masa hidup.

    Softpedia
  • Super-berguna utility WinToFlash automatik tugas prepping Flash drive sebagai Windows media.

    The Washington Post
  • WinToFlash, ketika masih sedikit kasar, ada untuk membuat menginstal Windows lebih mudah. WinToFlash bermula wizard yang akan membantu tarik ke atas kandungan windows CD atau DVD dan prep USB drive untuk menjadi boot penggantian untuk CD.

    Everything USB

Lari berfungsi sepenuhnya Tingkap dari boot USB

WinToFlash adalah sangat kuat Windows Untuk Pergi pencipta yang membolehkan kau untuk memasang dan menjalankan berfungsi sepenuhnya Tingkap sistem operasi di luar boot USB flash atau hard drive.

UEFI boot

Jika anda sendiri baru PC dengan moden UEFI bukan BIOS, WinToFlash akan membuat Boot USB dengan semua fail yang anda perlukan untuk boot dengan UEFI.

WinToFlash boleh portable

Turun Mudah, unzip, memulakan wintoflash.exe. Tidak pemasang. Salinan itu untuk anda "kotak", ia berguna.

Punya kunci untuk satu lagi Boot USB aplikasi?
Dapatkan WinToFlash Profesional untuk Bebas!