WinToFlash is een krachtige app voor opstartbare USB-creatie met miljoenen tevreden gebruikers over de hele wereld

Met WinToFlash kunt u een configuratie met meerdere opstartbare USB-schijf met de Installatie van Windows live linux, offline antivirus, data recovery, hardware tests of zelfs volledig functionele Windows zoals Windows Te Gaan van een USB-in slechts een paar klikken van de muis!

WinToFlash maakt het werk probleemloos voor u

Nu downloaden!

Windows installeren vanaf een opstartbare USB op elk apparaat

WinToFlash kan het maken van een bootable USB met alle moderne Windows Desktop en Server-familie Setup. Alle edities worden gebruikt - van XP tot en met 10, de Thuisbasis van Ultimate, 32-of 64-bits.

Automatisch downloaden van ISO voor opstartbare USB Multiboot

WinToFlash downloads van software voor opstartbare USB Multiboot van het Internet en de cache op de harde schijf, formatteren van een USB bootloader installeert, maakt selectie boot-menu en controleert het bestandssysteem op fouten voor u volledig automatisch.

Multiboot opstartbare USB-creatie

Hoe zit het met 5 verschillende versies van Windows, linux live, offline antivirus en herstel live CD op een enkele bootable USB-drive? Geen probleem! Nu kunt u een opstartbare USB Multiboot met een ONBEPERKT aantal opstartbare items op uw USB-stick. WinToFlash ondersteunt het maken van opstartbare configuratie met meerdere USB-sticks met een Windows van Windows Vista naar Windows 10.

  • Een effectieve oplossing is om uw Windows setup-bestanden naar een opstartbare USB-stick. Novicorp WinToFlash is precies dat te doen sinds 2009, en ondanks de ontwikkeling stalling voor enige tijd, een recente rush van belangrijke nieuwe releases betekent het pakket is eindelijk uit beta.

    Betanews
  • Er is een software genaamd WinToFlash die alles automatisch doet. Alles wat u hoeft te doen is het uitvoeren van het programma, de locatie van de Windows 7-installatie-cd en de bestemming van uw USB flash drive.

    Raymond

Uitvoeren van een volledig functionele Windows vanaf een opstartbare USB

WinToFlash is een zeer krachtige Windows To Go-creator, waarmee u te installeren en uitvoeren van een volledig functionele Windows-besturingssysteem op een externe opstartbare USB-flash-of vaste schijf.

UEFI boot

Als je in het bezit van een nieuwe PC met moderne UEFI in plaats van BIOS, WinToFlash zal het maken van een Bootable USB met alle bestanden die u nodig hebt om een boot met UEFI.

WinToFlash draagbaar

Download Portable, unzip, start wintoflash.exe. Geen installateurs. Kopiëren naar de "toolbox", is het nuttig.

Een sleutel voor een andere Opstartbare USB-app?
Voor WinToFlash Professionele Gratis!