WinToFlash is een krachtige app voor opstartbare USB-creatie met miljoenen tevreden gebruikers over de hele wereld

Met WinToFlash kunt u een configuratie met meerdere opstartbare USB-schijf met de Installatie van Windows live linux, offline antivirus, data recovery, hardware tests of zelfs volledig functionele Windows zoals Windows Te Gaan van een USB-in slechts een paar klikken van de muis!

WinToFlash maakt het werk probleemloos voor u

Nu downloaden!

Windows installeren vanaf een opstartbare USB op elk apparaat

WinToFlash kan het maken van een bootable USB met alle moderne Windows Desktop en Server-familie Setup. Alle edities worden gebruikt - van XP tot en met 10, de Thuisbasis van Ultimate, 32-of 64-bits.

Automatisch downloaden van ISO voor opstartbare USB Multiboot

WinToFlash downloads van software voor opstartbare USB Multiboot van het Internet en de cache op de harde schijf, formatteren van een USB bootloader installeert, maakt selectie boot-menu en controleert het bestandssysteem op fouten voor u volledig automatisch.

Multiboot opstartbare USB-creatie

Hoe zit het met 5 verschillende versies van Windows, linux live, offline antivirus en herstel live CD op een enkele bootable USB-drive? Geen probleem! Nu kunt u een opstartbare USB Multiboot met een ONBEPERKT aantal opstartbare items op uw USB-stick. WinToFlash ondersteunt het maken van opstartbare configuratie met meerdere USB-sticks met een Windows van Windows Vista naar Windows 10.

 • WinToFlash is de gemakkelijkste methode van het maken van een opstartbare, installeerbare versie van Windows op een usb-stick die ik ooit heb gebruikt. Dit is zeker een keeper voor uw administrator tool kit.

  Techrepublic
 • Het proces is eenvoudig en meestal duidelijk. Vertel je WinToFlash waar de installatie bestanden die u wilt overbrengen liggen en laat de wizard bestanden en instellingen verzorgen van de dingen, of het opgeven van instellingen, zoals wat voor soort formaat flash drive zal ondergaan.

  Life hacker
 • Het maken van een bootable USB flash drive voor Windows Vista en Windows 7 is niet zo lastig, maar het is altijd leuk om een app te vinden die de dingen vereenvoudigen.

  Download Squad
 • Er is een software genaamd WinToFlash die alles automatisch doet. Alles wat u hoeft te doen is het uitvoeren van het programma, de locatie van de Windows 7-installatie-cd en de bestemming van uw USB flash drive.

  Raymond

Uitvoeren van een volledig functionele Windows vanaf een opstartbare USB

WinToFlash is een zeer krachtige Windows To Go-creator, waarmee u te installeren en uitvoeren van een volledig functionele Windows-besturingssysteem op een externe opstartbare USB-flash-of vaste schijf.

UEFI boot

Als je in het bezit van een nieuwe PC met moderne UEFI in plaats van BIOS, WinToFlash zal het maken van een Bootable USB met alle bestanden die u nodig hebt om een boot met UEFI.

WinToFlash draagbaar

Download Portable, unzip, start wintoflash.exe. Geen installateurs. Kopiëren naar de "toolbox", is het nuttig.

Een sleutel voor een andere Opstartbare USB-app?
Voor WinToFlash Professionele Gratis!