WinToFlash er kraftig app for oppstartbar USB-kreasjon med millioner av fornøyde brukere over hele verden

Med WinToFlash du kan opprette en Fleroppstart oppstartbar USB-harddisken med Windows-Oppsett, live linux, offline antivirus, gjenoppretting av data, hardware tester eller til og med kjøre fullt funksjonell Windows som Windows til Å Gå fra en USB-i kun et par museklikk!

WinToFlash gjør jobben problemfri gratis for deg

Last ned nå!

Installere Windows fra en oppstartbar USB-på en hvilken som helst enhet

WinToFlash kan opprette en oppstartbar USB-med alle moderne Windows Desktop og Server familie Oppsett. Noen utgaver kan brukes - fra XP til 10, Hjem til Ultimate, 32 eller 64 bits.

Automatisk nedlasting av ISO for Fleroppstart oppstartbar USB

WinToFlash laster ned programvare for Fleroppstart oppstartbar USB-fra Internett og cache det på harddisken, formater USB, installerer bootloader, skaper boot valg menyen og sjekker filsystemet som er feil for deg helt automatisk.

Fleroppstart oppstartbar USB-etablering

Hva med 5 ulike Windows-versjoner, live linux, offline antivirus og utvinning live-CD på en enkel oppstartbar USB-stasjon? Ikke et problem i det hele tatt! Nå kan du lage en Fleroppstart oppstartbar USB-med UBEGRENSET antall av oppstartbar elementer på din USB-stasjon. WinToFlash støtter etableringen av Fleroppstart oppstartbar USB-stasjoner med alle Windows fra Windows Vista til Windows-10.

 • En effektiv løsning er å overføre din Windows-installasjonsfilene til en oppstartbar USB-stasjon. Novicorp WinToFlash har blir bare å gjøre det siden 2009, og til tross for utvikling steiling for noen tid, en nylig rush av store nye utgivelser betyr at pakken er endelig ute av beta.

  Betanews
 • WinToFlash har til å være den enkleste metoden for å opprette en oppstartbar, installerte kopien av Windows på en flash-stasjon jeg noensinne har brukt. Dette er definitivt en keeper for din administrator verktøy kit.

  Techrepublic
 • Å lage en oppstartbar USB flash-stasjon for Windows Vista og Windows 7 er ikke alle som vanskelig, men det er alltid hyggelig å finne en app som forenkler ting.

  Download Squad
 • Det er en programvare kalt WinToFlash som gjør alt automatisk. Alt du trenger å gjøre er å kjøre programmet, angi plasseringen av installasjonsplaten for Windows 7 og målet for din USB flash-stasjon.

  Raymond

Kjør fullt funksjonell Windows fra en oppstartbar USB

WinToFlash er veldig kraftig Windows til Å Gå skaperen som lar deg installere og kjøre fullt funksjonell Windows-operativsystemet på en ekstern oppstartbar USB flash-enhet eller harddisk.

Boot UEFI

Hvis du eier, ny PC med moderne UEFI i stedet for BIOS, WinToFlash vil opprette en Oppstartbar USB-med alle filene du trenger for å starte opp med UEFI.

WinToFlash kan være bærbare

Last ned Bærbar, pakke ut, begynne å wintoflash.exe. Ingen montører. Kopier den til din "verktøykasse", det er nyttig.

Ha en nøkkel for en annen Oppstartbar USB-app?
WinToFlash Profesjonell Gratis!