WinToFlash este o aplicație puternic pentru USB bootabil creație cu milioane de utilizatori multumiti pe tot globul

Cu WinToFlash puteți crea un multi-încărcare unitate USB bootabil cu Windows Setup, live linux, offline antivirus, recuperare date, teste hardware sau rula chiar și pe deplin funcțional Windows ca Windows to Go de pe un USB în doar câteva clicuri de mouse!

WinToFlash face treaba hassle liber pentru tine

Descărcați acum!

Instala Windows de pe un USB bootabil de pe orice dispozitiv

WinToFlash poate crea un USB bootabil cu orice moderne de Windows Desktop și Server Setup familie. Orice edițiile pot fi folosite - de la XP la 10, Acasa, la Final, 32 sau 64 de biți.

Auto-download ISO pentru Multiboot USB bootabil

WinToFlash descărcări de software pentru Multiboot USB bootabil de pe Internet și cache pe hard disk, formate USB, se instaleaza bootloader, creează boot meniu de selecție și verifică sistemul de fișiere pentru erori pentru tine complet automat.

Multiboot USB bootabil crearea

Cât despre 5 tipuri diferite de versiunile de Windows, linux live, offline antivirus și recuperare live CD pe un singur stick USB bootabil? Nu este o problemă, la toate! Acum puteți crea un Multiboot USB bootabil cu număr NELIMITAT de bootabil elemente de pe unitatea USB. WinToFlash sprijină crearea de multi-încărcare unitate bootabil USB-drive-uri cu orice Windows de la Windows Vista la Windows 10.

 • O soluție eficientă este de a transfera Windows setup fișiere de la o unitate USB bootabil. Novicorp WinToFlash-a face doar că, din 2009, și în ciuda dezvoltarea trage de ceva timp, un recent val de versiuni majore de noi înseamnă că pachetul este în cele din urmă de beta.

  Betanews
 • WinToFlash trebuie să fie cea mai simplă metodă de a crea o unitate de boot, instalabile copie de Windows pe o unitate flash l-am folosit vreodată. Acest lucru este cu siguranta un deținător de administrator tool kit.

  Techrepublic
 • A face o unitate flash USB bootabil pentru Windows Vista și Windows 7 nu e atât de complicat, dar este întotdeauna frumos pentru a găsi o aplicație care simplifică lucrurile.

  Download Squad
 • Acolo este un software numit WinToFlash care face totul automat. Tot ce trebuie să faceți este să rulați programul, seta locația de pe disc de instalare Windows 7 și destinația de unitate flash USB.

  Raymond

Rula complet funcțional Windows de pe un USB bootabil

WinToFlash este foarte puternic Windows Pentru a Merge creator care vă permite să instalați și să rulați pe deplin funcțional sistem de operare Windows pe un extern bootabil USB flash sau hard disk.

UEFI boot

Dacă dețineți PC nou cu moderne UEFI BIOS în loc de, WinToFlash va crea un USB Bootabil cu toate fișierele de care aveți nevoie pentru a boot cu UEFI.

WinToFlash poate fi portabil

Descărcați Portabil, dezarhivați, începe wintoflash.exe. Nu instalatori. Copiați-l pe "set de instrumente", e util.

O cheie pentru un alt USB Bootabil app?
Obține WinToFlash Profesionale pentru Gratuit!