WinToFlash je zmogljiva aplikacija za bootable USB ustvarjanje z milijoni zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu

Z WinToFlash lahko ustvarite Multiboot bootable USB disk s sistemom Windows Setup, živi linux, brez povezave antivirus, regres, testi strojne opreme ali celo teči popolnoma funkcionalno Windows, kot so Windows, Da Gredo iz USB v samo nekaj klikov z miško!

WinToFlash omogoča delo brez težav za vas

Travnato gričevje zdaj!

Namestitev operacijskega sistema Windows iz bootable USB na kateri koli napravi,

WinToFlash lahko ustvarite zagonsko USB s katerokoli sodobnega Windows Namizju in Server družino Setup. Vse izdaje se lahko uporabljajo - od XP 10, Dom za Ultimate, 32 ali 64 bitov.

Auto-prenos ISO za Multiboot bootable USB

WinToFlash prenosi programske opreme za Multiboot bootable USB iz Interneta in začasni pomnilnik na trdem disku, formate USB, namesti zagonski nalagalnik-grub, ustvari zagonski meni za izbiro in preveri datoteke sistema za napake za vas popolnoma samodejno.

Multiboot bootable USB oblikovanje

Kako približno 5 različnih različicah operacijskega sistema Windows, linux live, brez povezave antivirus in predelave živega CD-ja na en bootable USB disk? Ni problem sploh! Zdaj lahko ustvarite Multiboot bootable USB z NEOMEJENO število zagonske elemente, na pogon USB. WinToFlash podpira oblikovanje Multiboot bootable USB pogoni z vsemi Windows Windows Vista Windows, 10.

 • Eden od učinkovitih rešitev je, da prenesete Windows setup datoteke v zagonski disk USB. Novicorp WinToFlash je pa delaš samo, da od leta 2009, in kljub razvoj zavlačevanje za nekaj časa, a zadnjih rush večjih novih izdaj pomeni paket je končno iz beta.

  Betanews
 • Super-priročen pripomoček, WinToFlash avtomatizira naloga prepping Flash diski, kot je namestitev programa Windows media.

  The Washington Post
 • WinToFlash, medtem ko še vedno nekoliko grobo okoli robov, ne obstaja, da bi namestitev sistema Windows veliko lažje. WinToFlash se zažene čarovnik, ki bo pomagal pull nad vsebino windows z namestitvenega CD-ja ali DVD-ja in prep USB pogon, da postane zagonsko zamenjava za CD.

  Everything USB
 • Izdelava bootable USB flash drive za sistem Windows Vista in Windows 7 sploh ni tako zapleteno, ampak to je vedno lepo, če želite najti program, ki poenostavlja stvari.

  Download Squad

Teči popolnoma funkcionalno iz Windows bootable USB

WinToFlash je zelo močna Windows Iti ustvarjalca, ki vam omogoča, da namestite in uporabljate v celoti delujoč operacijski sistem Windows na zunanji bootable USB ali trdim diskom.

Boot UEFI

Če imate nov RAČUNALNIK s sodobno UEFI namesto BIOS, WinToFlash bo ustvarite Zagonsko USB z vse datoteke, ki jih potrebujete za zagon z načinom UEFI.

WinToFlash lahko prenosni

Prenos Prenosne, unzip, start wintoflash.exe. Ne monterji. Kopiraj to na svoje "orodje", da je koristno.

Ključ za drugo Bootable USB app?
Dobili WinToFlash Strokovno Brezplačno!