WinToFlash je zmogljiva aplikacija za bootable USB ustvarjanje z milijoni zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu

Z WinToFlash lahko ustvarite Multiboot bootable USB disk s sistemom Windows Setup, živi linux, brez povezave antivirus, regres, testi strojne opreme ali celo teči popolnoma funkcionalno Windows, kot so Windows, Da Gredo iz USB v samo nekaj klikov z miško!

WinToFlash omogoča delo brez težav za vas

Travnato gričevje zdaj!

Namestitev operacijskega sistema Windows iz bootable USB na kateri koli napravi,

WinToFlash lahko ustvarite zagonsko USB s katerokoli sodobnega Windows Namizju in Server družino Setup. Vse izdaje se lahko uporabljajo - od XP 10, Dom za Ultimate, 32 ali 64 bitov.

Auto-prenos ISO za Multiboot bootable USB

WinToFlash prenosi programske opreme za Multiboot bootable USB iz Interneta in začasni pomnilnik na trdem disku, formate USB, namesti zagonski nalagalnik-grub, ustvari zagonski meni za izbiro in preveri datoteke sistema za napake za vas popolnoma samodejno.

Multiboot bootable USB oblikovanje

Kako približno 5 različnih različicah operacijskega sistema Windows, linux live, brez povezave antivirus in predelave živega CD-ja na en bootable USB disk? Ni problem sploh! Zdaj lahko ustvarite Multiboot bootable USB z NEOMEJENO število zagonske elemente, na pogon USB. WinToFlash podpira oblikovanje Multiboot bootable USB pogoni z vsemi Windows Windows Vista Windows, 10.

  • WinToFlash je, da je najlažji način za ustvarjanje zagonskih, installable izvod sistema Windows na pomnilniški ključek sem že kdaj uporabili. To je definitivno rejec za svoje skrbniško orodje za vgradnjo v vozilo.

    Techrepublic
  • WinToFlash zdi, da je preboj na trgu, kjer namestitve operacijskega sistema Windows, so večinoma iz CD-ja/DVD-ja. To zmanjšuje možnosti, da bi izgubili pomembnih podatkov, zaradi česar Windows izdajah zadnje življenjsko dobo.

    Softpedia
  • Obstaja programsko opremo, imenovano WinToFlash, da ni vse, kar samodejno. Vse, kar morate storiti je, da zaženete program, določite mesto za Windows 7 namestitveni disk in cilj USB ključek.

    Raymond

Teči popolnoma funkcionalno iz Windows bootable USB

WinToFlash je zelo močna Windows Iti ustvarjalca, ki vam omogoča, da namestite in uporabljate v celoti delujoč operacijski sistem Windows na zunanji bootable USB ali trdim diskom.

Boot UEFI

Če imate nov RAČUNALNIK s sodobno UEFI namesto BIOS, WinToFlash bo ustvarite Zagonsko USB z vse datoteke, ki jih potrebujete za zagon z načinom UEFI.

WinToFlash lahko prenosni

Prenos Prenosne, unzip, start wintoflash.exe. Ne monterji. Kopiraj to na svoje "orodje", da je koristno.

Ključ za drugo Bootable USB app?
Dobili WinToFlash Strokovno Brezplačno!