WinToFlash është i fuqishëm app për bootable USB krijimin me miliona përdorues të kënaqur të gjithë rreth e rrotull globit

Me WinToFlash ju mund të krijoni një Multiboot bootable USB drive me Windows Setup, jetojnë linux, shkëputur antivirus, të dhënat e shërimit, hardware teste apo edhe të drejtuar plotësisht funksionale e Windows të tilla si Windows Për të Shkuar nga një USB në vetëm disa klikime të miut!

WinToFlash bën punë pa sherr për ju

Shkarkojeni tani!

Instaluar Windows nga një bootable USB në çfarëdo pajisje

WinToFlash mund të krijoni një bootable USB me çdo moderne të Windows Desktop dhe Server familjes Setup. Çdo edicionet mund të përdoret nga XP në 10, në Shtëpi të Fundit, 32 ose 64 bit.

Auto-shkarko ISO për Multiboot bootable USB

WinToFlash shkarkime software për Multiboot bootable USB nga Interneti dhe cache në hard drive, formatet e një kablloje USB, instalon bootloader, krijon boot përzgjedhjes menu dhe kontrollon file system për gabimet për ju plotësisht automatikisht.

Multiboot bootable USB krijimin

Si në lidhje me 5 të ndryshme versionet e Windows, jetojnë linux, shkëputur antivirus dhe rimëkëmbjes CD të jetojnë në një të vetme bootable USB drive? Nuk është një problem në të gjitha! Tani ju mund të krijoni një Multiboot bootable USB me numër të PAKUFIZUAR të bootable artikuj në USB drive tuaj. WinToFlash mbështet krijimin e Multiboot bootable USB drives me ndonjë Windows nga Windows Vista në Windows 10.

 • Një zgjidhje efektive është për të transferuar tuaj të Windows setup fotografi të një bootable USB drive. Novicorp WinToFlash ka qenë duke bërë vetëm se që nga viti 2009, dhe pavarësisht nga zhvillimi i ngecjes për disa kohë, e kohëve të fundit nxitojnë të mëdha njoftime të reja do të thotë paketën më në fund është jashtë beta.

  Betanews
 • WinToFlash duhet të jetë metoda më e lehtë për të krijuar një bootable, installable kopje të Windows në një flash drive që kam përdorur ndonjëherë. Kjo është patjetër një portier për administratorin e veglave.

  Techrepublic
 • WinToFlash duket të jetë një zbulim i madh në një treg ku Windows instalimet janë kryesisht kryhet nga një CD/DVD drive. Kjo minimizon shanset e humbur të dhëna të rëndësishme, duke e bërë Windows edicionet e fundit një kohë të jetës.

  Softpedia
 • Duke bërë një bootable USB flash drive për Windows Vista dhe Windows 7 nuk është e gjitha se e ndërlikuar, por ajo është gjithmonë e bukur për të gjetur një app që thjeshton gjërat.

  Download Squad

Drejtuar plotësisht funksionale e Windows nga një bootable USB

WinToFlash është shumë i fuqishëm Windows Për të Shkuar krijues që ju lejon të instaloni dhe të drejtuar plotësisht funksionale të sistemit operativ Windows në një jashtëm bootable USB flash ose hard drive.

UEFI boot

Nëse ju vetë të re PC me moderne UEFI në vend të BIOS, WinToFlash do të krijoni një Bootable USB me të gjitha dosjet që ju duhet të boot me UEFI.

WinToFlash mund të jetë portative

Shkarko Portativ, unzip, të fillojë wintoflash.exe. Nuk instaluesit. Kopje tuaj "gjuhë", ajo është e dobishme.

Keni një çelës për një Bootable USB app?
Merrni WinToFlash Profesionale për të Lira!