Са wintoflash-ова моћна апликација за креирање боот УСБ са милионима задовољних корисника широм света

Са wintoflash можете да креирате мультизагрузочный боот УСБ-диск са програмом инсталације Виндовс видео у Linux-у, ван антивирус, опоравак података, хардвера тестова или чак да покренете потпуно функционалан Виндовс, као што су Виндовс, тако да се крећу од УСБ само неколико кликова мишем!

Са wintoflash ради посао без муке за вас

Преузмите сада!

Инсталација Виндовс са бутабилног USB уређај на било ком уређају

Wintoflash може да креирате боот УСБ са било ког савременог Виндовс десктоп и подешавање сервера. Све публикације могу да се користе - од ХП до 10, код куће до Ултимате, 32 и 64 бит.

Ауто-преузмите ИСО за мультизагрузочный боот УСБ

Са wintoflash преузимање софтвера за мультизагрузочный боот УСБ са Интернета и кеша на хард диск, обликујући УСБ кабла, поставља довнлоадер, ствара мени за избор преузимања и провере система датотека на грешке за вас потпуно аутоматски.

Мультизагрузочный креирање боот УСБ

Шта је 5-ти различитим верзијама Виндовс ливе за Линук, Винпе на Виста и опоравак живом ЦД на један бут УСБ-диск? Није проблем уопште! Сада можете да креирате мультизагрузочный боот УСБ дриве са неограниченим бројем стартуп ставки на УСБ диск. Са wintoflash подржава стварање Мультизагрузочной УСБ флеш диск са Виндовс Виндовс Виста на Виндовс 10.

  • Са wintoflash изгледа да је пробој на тржишту, где инсталације Виндовс врши се у основи са ЦД/ДВД-а. То смањује шансе да изгубите важне податке, што издања Виндовс у прошлости.

    Softpedia
  • Супер-згодан услужни програм wintoflash ће аутоматизује задатак обуке стицк као инсталационог диска оперативног система Виндовс.

    The Washington Post
  • Са wintoflash, док је све још мало грубо око ивица, постоји да би инсталацију оперативног система Виндовс много лакше. Са wintoflash почне мајстор, који ће помоћи да се извуче садржај инсталационог цд Windows-у или ДВД-у и припремите УСБ-диск, да постане замена боот диска.

    Everything USB

Покрените потпуно функционалан Виндовс са боот УСБ

Wintoflash ће бити веома моћан Виндовс, да иде Творац, који вам омогућава да подесите и покренете потпуно функционалан оперативни систем Виндовс на спољни боот УСБ Фласх или хард диска.

Преузимање УЕФИ

Ако имате нови РАЧУНАР са савременим УЕФИ, а не БИОС-а, са wintoflash ће бити да креирате боот УСБ са све датотеке које су потребне за преузимање са УЕФИ.

Wintoflash може бити преносиви

Преузмите преносни, разархивируйте, покрените wintoflash.exe. Нема монтера. Копирајте га у свој "алат", то је корисно.

Имам кључ за други покретања апликације УСБ?
Да са wintoflash Professional бесплатно!