WinToFlash är kraftfull app för startbara USB-skapelse med miljontals nöjda användare runt om i världen

Med WinToFlash du kan skapa en Multiboot startbar USB-enhet med Installationsprogrammet för Windows, linux live, offline antivirus, data recovery, hårdvara tester eller ens köra fullt funktionella Fönster som Windows Att Gå från en USB-på bara ett par musklick!

WinToFlash gör jobbet problemfri för dig

Hämta hem nu!

Installera Windows från en bootbar USB-på vilken enhet som helst

WinToFlash kan skapa en bootbar USB med alla moderna Windows Desktop och Server familj Setup. Alla upplagor kan användas, från XP till 10, Hem till Ultimate, 32 eller 64 bitar.

Auto-ladda ner ISO för Flervalsstart bootbar USB

WinToFlash nedladdningar programvara för Flervalsstart bootbar USB-från Internet och cache det på hårddisken, formaterar en USB, installerar en starthanterare, skapar boot-menyn och kontrollerar filsystemet för fel för dig helt automatiskt.

Flervalsstart bootbar USB-skapande

Vad sägs om 5 olika Windows-versioner, live linux, offline antivirus och återhämtning live-CD på en enda startbar USB-enhet? Inte ett problem alls! Nu kan du skapa en Multiboot bootbar USB med OBEGRÄNSAT antal startbar objekt på din USB-enhet. WinToFlash stöder skapandet av Multiboot startbara USB-enheter med alla Windows från Windows Vista till Windows 10.

  • WinToFlash verkar vara ett genombrott på en marknad där Windows-installationer är oftast framförd från en CD/DVD-enhet. Det minimerar risken att förlora viktig data, vilket gör utgåvor av Windows sista en livstid.

    Softpedia
  • Super-praktisk nytta WinToFlash automatiserar uppgift prepping Flash-enheter som Windows installationsmediet.

    The Washington Post
  • WinToFlash, medan det fortfarande är lite för grov runt kanterna finns att göra med att installera Windows-mycket lättare. WinToFlash startar en guide som kommer att hjälpa till att dra över innehållet i en windows installations-CD eller DVD och prep USB-enhet till att bli en startbar ersättning för CD-skivan.

    Everything USB

Kör fullt fungerande Windows från en bootbar USB

WinToFlash är mycket kraftfull Windows Att Gå creator som låter dig installera och köra fullt fungerande operativsystem Windows på en extern startbart USB-flashminne eller hårddisk.

Boot UEFI

Om du äger en ny PC med moderna UEFI istället för BIOS, WinToFlash kommer att skapa en Bootbar USB med alla filer du behöver för uppstart med UEFI.

WinToFlash kan vara bärbar

Ladda ner Portable, packa upp och börja wintoflash.exe. Ingen installatörer. Kopiera den till din "verktygslåda", det är nyttigt.

Har en knapp för en annan Bootbar USB-app?
WinToFlash Professionell Gratis!