Основната функция на 100% безплатно.
Купувайте повече възможности за професионално или търговско предназначение

Можете да аллайс изтеглите и да използвате wintoflash Lite безплатно. Тя е ограничена във функциите, но може да реши всички проблеми в дома на потребителя, като преинсталиране на Windows. Ако не е ИТ специалист и се нуждаят от допълнителни възможности - закупуване на лиценз.

На тази страница можете Кратко описание wintoflash издания и списък с линкове за покупка. Отидете на Уики-страница за детайлно сравняване на всички с wintoflash характеристики.

Купувайте От Wintoflash Дома

Разбира се, с wintoflash Lite е безплатна. Но ако wintoflash е полезна за Вас или просто искате да подкрепите развойна дейност - купуват лична лицензия. Това е като дарение, но е по-добре!

Този лиценз е предназначен за един човек и един едновременна инсталация на един КОМПЮТЪР.

Купувайте от wintoflash къща за $5.77 или повече в уикиКупувайте От Wintoflash Професионална

Този лиценз добавя функцията за професионалисти: системни администратори, разработчици и ИТ специалисти.

Този лиценз е предназначен за един човек и 5 едновременни инсталации на различни Компютри.

Купувайте от wintoflash Professional за $29.95 или повече в уикиКупувайте От Wintoflash Бизнес

Ако искате да използвате wintoflash за бизнес закупите лиценз за бизнес-издание.

Този лиценз за 5 човека и неограничен брой инсталации на различни компютри във Вашата компания.

Купувайте от wintoflash бизнес за $100 или повече в уики

Доставката на лиценз

Ние ще ви изпратим лицензионен файл по електронната поща незабавно след заплащане на обработка. Това е файл, тъй като "с wintoflash" е приложен 521447.nkey.txt на адрес на електронна поща. Също така ние изпращаме базова разрешително файл инструкции за инсталиране и поддръжка на контакти информация. Прочетете подробни инструкции за активиране на wintoflash ще бъде в уики.

Моля, уверете се, че можете да получите имейл от support@novicorp.com. Преди да купите, моля, добавете това писмо в моя бял списък.

Ако не Сте получили файла лиценз, проверете вашата "spam" или "спам" папката. Ако искате да ни изпратите файл лиценз за вас, моля, дай ни уведомите.


ЛСКП

С wintoflash Lite edition е безплатен за некомерсиална (у дома или институцията) употреба. Ако имате нужда от допълнителни функции, купете професионален лиценз. За използване за бизнес закупите с wintoflash бизнес-лиценз.

С wintoflash се отнася "както си е". Без никакви гаранции, преки или косвени. Вие използвате на свой собствен риск. Novicorp не носят отговорност за загуба на данни, повреждане, загуба на печалба или други видове загуби при използване на грешна или използването на този софтуер.

Инсталация и използване с wintoflash означава приемането на настоящите Условия и условията на лицензията.

Изтеглете пълния текст на споразумението (Ан-нас)