Osnovne funkcije su 100% besplatno.
Kupiti više mogućnosti za Profesionalno ili Posao koristiti

Možeš allays preuzimanje i koristiti WinToFlash Lite besplatno. To je ograničen u funkcije, ali može riješiti sve kući korisnik problema kao Prozore reinstalacija. Ako ti je TO profesionalna i treba dodatnih karakteristike - kupiti dozvolu.

Ova stranica ti pruža sa kratak opis WinToFlash izdanja i liste veze za kupovinu. Navigaciju da viki stranice za detaljne poređenje sve WinToFlash karakteristike.

Kupi WinToFlash Kući

Naravno, WinToFlash Lite je besplatno. Ali ako WinToFlash bilo korisno za vas ili ako samo želiš da podršku razvoj - kupiti Lični Dozvolu. To je kao donaciju ali bolje!

Ova dozvola je za jednu osobu i jednu istovremeno instalacije na jednom PC.

Kupi WinToFlash Kući za $5.77 ili saznajte više u vikiKupi WinToFlash Profesionalni

Ovo dozvolu dodaje funkcije za profesionalnu korisnici: sistem administratori, programeri i drugi TO profesionalcima.

Ova dozvola je za jednu osobu i 5 istovremeno instalacije na različitim Pc.

Kupi WinToFlash Profesionalni za $29.95 ili saznajte više u vikiKupi WinToFlash Posao

Ako želiš da koristiš WinToFlash za posao kupiti Dozvolu za Posao Izdanje.

Ovo je dozvola za 5 osoba i neograničen instalacije na različitim Pc u tvom društvu.

Kupi WinToFlash Posao za 100 dolara ili saznajte više u viki

Dozvolu isporuka

Poslali smo te dozvolu dosije u e-mail prilog odmah nakon uplate obradio. Ovo je dosije kao "WinToFlash 521447.nkey.txt" vezan za e-mail. Također smo poslati osnovne dozvolu dosije instalaciju instrukcija i podršku kontakte informacije. Pročitao detaljne instrukcije o WinToFlash aktiviranje u viki.

Molim te budi siguran da te mogu dobiti od email support@novicorp.com. Prije kupiti, molim te, dodati ovaj e-mail je tvoj bijeli listi.

Ako nisi dobio dozvolu fajl za sat vremena molim te provjeriti vaše "ŠUNKU" ili "Smeće" mapu. Ako želiš da je ponovo pošalje dozvolu fajl za li, molim te, napraviti nas.


EULA

WinToFlash Lite izdanje je besplatno za ne-komercijalne (kod kuće ili obrazovna institucija) koristiti. Ako vam treba dodatni funkcije kupiti Dozvolu Profesionalnog. Za upotrebu za Posao kupiti WinToFlash Dozvolu.

WinToFlash je raspoređen "KAO". Nema garancija od bilo kakvog je izrazio ili podrazumijeva se. Ti koristiti na vlastiti rizik. Novicorp neće biti odgovorni za podatke gubitak, štetu, gubitak profit ili bilo koje druge vrste gubitka dok se koristi ili zloupotrebe ovo softver.

Instaliranje i koristi WinToFlash znači prihvatanje ovi uvjetima dozvolu.

Preuzimanje punog teksta EULA (En-NAS)