Les funcions bàsiques són 100% gratis.
Comprar més funcions per a Professionals o de Negocis ús

Podeu allays descarregar i utilitzar WinToFlash Lite de forma gratuïta. Està limitat en funcions, però pot resoldre tots a casa de l'usuari problemes com ara Windows reinstal·lació completa. Si vostè és professional i la necessitat de característiques addicionals - comprar una llicència.

Aquesta pàgina us proporciona una descripció curta de WinToFlash edicions i llistes d'enllaços per a la compra. Navegar per les pàgines wiki per a la comparació detallada de tots els WinToFlash característiques.

Comprar WinToFlash Casa

Per descomptat, WinToFlash Lite és lliure. Però si WinToFlash va ser útil per a vostè, o voleu donar suport al desenvolupament de comprar Llicència Personal. És com una donació, però millor!

Aquesta llicència és per a una persona i un simultani de la instal·lació en un únic PC.

Comprar WinToFlash Casa per $5.77 o obtenir més informació a la wikiComprar WinToFlash Professional

Aquesta llicència incorpora funcions per a professionals d'usuaris: els administradors de sistemes, desenvolupadors i altres professionals.

Aquesta llicència és per a una persona i 5 simultània instal·lacions en diferents Ordinadors.

Comprar WinToFlash Professional per $29.95 o obtenir més informació a la wikiComprar WinToFlash Negoci

Si voleu utilitzar WinToFlash de negoci per comprar una Llicència per a Negocis Edició.

Aquesta llicència és per a 5 persones i il·limitat de les instal·lacions en diferents Ordinadors de la teva empresa.

Comprar WinToFlash Negoci per $100 o més informació a la wiki

Llicència de lliurament

Us enviem l'arxiu de llicència d'e-mail adjunt a l'instant després del pagament processats. Aquest és el fitxer com a "WinToFlash 521447.nkey.txt" adjunt a la de correu electrònic. També vam enviar llicència bàsica del fitxer d'instal·lació de la docència i suport a la informació de contacte. Llegir detallada instruccions sobre WinToFlash activació en el wiki.

Si us plau, assegureu-vos que vostè pot rebre correu electrònic de support@novicorp.com. Abans de comprar si us plau, afegiu aquest e-mail a la sorra de la llista.

Si no vau obtenir la llicència fitxer en una hora si us plau, comproveu la "SPAM" o "correu no desitjat" a la carpeta. Si voleu que us torneu a enviar l'arxiu de llicència per a vostè, si us plau, feu-nos saber.


EULA

WinToFlash Lite edition és lliure per ús no comercial (a casa o la seva institució educativa). Si necessiteu més funcions comprar Professional de la Llicència. Per al seu ús per Empreses de comprar WinToFlash Llicència comercial.

WinToFlash es distribueix "tal COM ÉS". No hi ha cap mena de garantia és explícita ni implícita. Utilitzeu al seu propi risc. Novicorp no es fa responsable de la pèrdua de dades, per danys, perjudicis, pèrdues de benefici o de qualsevol altre tipus de pèrdua durant l'ús o que cometi abús amb aquest programari.

Instal·lar i utilitzar WinToFlash significarà l'acceptació d'aquests termes i condicions de la llicència.

Descarregar text complet EULA (En-us)