Βασικές λειτουργίες είναι 100% δωρεάν.
Αγοράστε περισσότερες δυνατότητες για Επαγγελματική ή Επιχειρηματική χρήση

Μπορείτε να κατευνάζει κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το WinToFlash Lite για δωρεάν. Είναι περιορισμένες λειτουργίες, αλλά μπορεί να λύσει όλο το σπίτι τα προβλήματα των χρηστών, όπως το Windows επανεγκατάσταση. Αν είστε επαγγελματίας και πρέπει πρόσθετα χαρακτηριστικά - αγοράσετε μια άδεια χρήσης.

Η σελίδα αυτή σας παρέχει με σύντομη περιγραφή του WinToFlash εκδόσεις και καταλόγους συνδέσμους για την αγορά. Πλοηγηθείτε σε σελίδες wiki για λεπτομερή σύγκριση μεταξύ όλων των WinToFlash χαρακτηριστικά.

Αγοράστε WinToFlash Σπίτι

Φυσικά, WinToFlash Lite είναι δωρεάν. Αλλά αν WinToFlash ήταν χρήσιμο για σας ή απλά θέλετε να υποστηρίξει την ανάπτυξη - αγορά Προσωπική Άδεια. Είναι σαν μια δωρεά, αλλά καλύτερα!

Αυτή η άδεια είναι για ένα άτομο και μία ταυτόχρονη εγκατάσταση σε ένα μόνο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ.

Αγοράστε WinToFlash Σπίτι για $5.77 ή να μάθετε περισσότερα στο wikiΑγοράστε WinToFlash Επαγγελματική

Αυτή η άδεια προσθέτει λειτουργίες για επαγγελματίες χρήστες: οι διαχειριστές συστημάτων, προγραμματιστές και άλλους επαγγελματίες.

Αυτή η άδεια είναι για ένα άτομο και 5 ταυτόχρονες εγκαταστάσεις σε διαφορετικούς Υπολογιστές.

Αγοράστε WinToFlash Επαγγελματία για $29.95 ή να μάθετε περισσότερα στο wikiΑγοράστε WinToFlash Επιχειρήσεων

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WinToFlash για την επιχείρηση αγοράσει μια Άδεια για Business Edition.

Αυτή η άδεια είναι για 5 άτομα και απεριόριστη εγκαταστάσεις σε διαφορετικούς Υπολογιστές στην εταιρεία σας.

Αγοράστε WinToFlash Επιχείρηση για $100 ή να μάθετε περισσότερα στο wiki

Άδεια παράδοση

Σας στέλνουμε το αρχείο άδειας χρήσης σε e-mail αμέσως μετά την πληρωμή επεξεργασία. Αυτό είναι το αρχείο, όπως "WinToFlash 521447.nkey.txt" επισυνάπτεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης στέλνουμε βασικό αρχείο άδειας χρήσης οδηγίες εγκατάστασης και υποστήριξης πληροφοριών. Διαβάσετε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με WinToFlash ενεργοποίησης στο wiki.

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από support@novicorp.com. Πριν αγοράσετε παρακαλώ προσθέστε το e-mail σας για να σας λευκή λίστα.

Αν δεν λάβετε το αρχείο άδειας χρήσης σε μια ώρα, παρακαλώ ελέγξτε το "SPAM" ή "Junk" φάκελο. Αν θέλετε να ξαναστείλετε το αρχείο άδειας χρήσης σας παρακαλώ να μας κάνει να ξέρω.


EULA

WinToFlash Lite έκδοση είναι δωρεάν για μη εμπορική (στο σπίτι ή εκπαιδευτικό ίδρυμα). Αν χρειάζεστε πρόσθετες λειτουργίες αγοράσετε Επαγγελματική Άδεια. Για χρήση για το επιχειρησιακές αγοράσετε WinToFlash Άδεια άσκησης Επιχειρηματικής δραστηριότητας.

WinToFlash διανέμεται "ωσ εχει". Καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη. Novicorp δεν θα ευθύνεται για απώλεια δεδομένων, ζημία, απώλεια κερδών ή οποιαδήποτε άλλου είδους απώλεια, ενώ με τη χρήση ή κατάχρηση αυτού του λογισμικού.

Εγκατάσταση και χρήση του WinToFlash υποδηλώνει την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων της άδειας.

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο EULA (En-US)