Perus toiminnot ovat 100% vapaa.
Ostaa enemmän ominaisuuksia, Ammatti-tai yrityskäyttöön

Voit allays ladata ja käyttää WinToFlash Lite ilmaiseksi. Se on rajoitettu toimintoja, mutta voi ratkaista kaikkia kotikäyttäjä ongelmia, kuten Windows uudelleenasennusta. Jos olet IT-ammattilainen ja tarvitset lisää ominaisuuksia - ostaa lisenssin.

Tämä sivu tarjoaa sinulle lyhyt kuvaus WinToFlash painoksia ja luetteloita, linkkejä ostaa. Siirry wiki-sivuja varten yksityiskohtainen vertailu kaikki WinToFlash ominaisuuksia.

Ostaa WinToFlash Kotiin

Tietenkin, WinToFlash Lite on ilmainen. Mutta jos WinToFlash oli hyötyä sinulle tai haluat vain tukea kehitys - ostaa Henkilökohtaisen Lisenssin. Se on kuin luovuttamista, mutta parempi!

Tämä lisenssi on yksi henkilö ja yksi samanaikainen asennus yhteen PC-tietokoneeseen.

Ostaa WinToFlash Kotiin $5.77 tai opi lisää wikinOstaa WinToFlash Professional

Tämä lisenssi lisää toimintoja ammattimaisille käyttäjille: järjestelmän ylläpitäjät, kehittäjät ja muut IT-ammattilaiset.

Tämä lisenssi on yhdelle henkilölle ja 5 samanaikaisesti laitosten eri Tietokoneisiin.

Ostaa WinToFlash Professional for $29.95 tai opi lisää wikinOstaa WinToFlash Liiketoiminnan

Jos haluat käyttää WinToFlash liike ostaa Lisenssin Business Edition.

Tämä lisenssi on 5 henkilöä ja rajoittamaton laitosten eri Kpl oman yrityksen.

Ostaa WinToFlash-Liiketoiminta - $100 tai opi lisää wikin

Lisenssin toimitus

Lähetämme sinulle lisenssin tiedosto sähköpostin liitetiedostona heti sen jälkeen, kun maksu käsitelty. Tämä on tiedosto, kuten "WinToFlash 521447.nkey.txt" liitteenä sähköpostitse. Myös me lähettää perus lisenssi-tiedoston asennuksen ohje ja tuki yhteystietoja. Lue yksityiskohtaiset ohjeet siitä, WinToFlash aktivointi wiki.

Varmista, että voit vastaanottaa sähköpostia support@novicorp.com. Ennen kuin ostaa lisää tämä e-mail sinun valkoisella listalla.

Jos et saanut lisenssin tiedoston tunnin kuluttua, tarkista "ROSKAPOSTI" tai "Roskaposti" - kansioon. Jos haluat meidän lähettää lisenssin tiedoston haluat tehdä meille.


EULA

WinToFlash Lite edition on ilmainen ei-kaupalliseen käyttöön (kotona tai oppilaitoksen) käytössä. Jos tarvitset lisää toimintoja, ostaa Professional-Lisenssi. Käytettäväksi Liiketoiminnan ostaa WinToFlash toimilupa.

WinToFlash on jaettu "sellaisenaan". Ei takuuta ilmaistaan suoraan tai epäsuorasti. Voit käyttää omalla vastuulla. Novicorp ei ole vastuussa tietojen menetyksestä, vahingoista, kuten saamatta jääneestä voitosta tai muusta sellainen tappio, kun käytät tai käyttää väärin tätä ohjelmistoa.

Asentaa ja käyttää WinToFlash merkitsee hyväksymistä näitä ehtoja ja edellytyksiä lisenssi.

Lataa koko teksti EULA (En-US)