Osnovne funkcije 100% besplatno.
Kupiti više mogućnosti za profesionalne ili komercijalne svrhe

Možete аллайс preuzeti i koristiti wintoflash Lite besplatno. Ona je ograničena na funkcijama, ali može riješiti sve probleme kućnog korisnika, kao što su ponovna instalacija sustava Windows. Ako Ste IT stručnjak i trebate neke dodatne mogućnosti - kupite licencu.

Na ovoj stranici ćete Kratki opis wintoflash izdanja i popis linkova za kupnju. Idite na Wiki-stranice za detaljnu usporedbu svih s wintoflash značajke.

Kupujte S Wintoflash Kuće

Naravno, s wintoflash Lite-besplatno. Ali ako wintoflash je korisno za Vas, ili jednostavno želite podržati razvoj - kupiti osobne licence. To je kao donaciju, ali bolje!

Ova licenca je namijenjena za jednu osobu i jedan istovremena instalacija na jednom PC-u.

Kupujte s wintoflash kuću za $5.77 ili više u wikiKupujte S Wintoflash Pro

Ova licenca dodaje funkcije za profesionalce: sistem administratori, programeri i drugi IT stručnjaci.

Ova licenca je namijenjena za jednu osobu i 5 istovremenih postavki na različitim Računalima.

Kupujte s wintoflash Professional za $29.95 ili više u wikiKupujte S Wintoflash Posao

Ako želite koristiti wintoflash za poslovanje kupiti licencu za poslovanje-izdanje.

Ova licenca za 5 osoba i neograničen broj instalacija na različitim računalima u Vašoj tvrtki.

Kupujte s wintoflash posao za $100 ili više u wiki

Isporuka licence

Mi ćemo vam poslati datoteku licence na e-mail odmah nakon uplate obrade. To datoteku, kao što je "s wintoflash" u prilogu 521447.nkey.txt na adresu e-pošte. Također šaljemo osnovna licenca datoteku upute za instalaciju i podršku za kontakt informacije. Pročitajte detaljne upute o aktivaciji wintoflash će u wiki.

Molimo vas, pobrinite se da možete primiti e-poštu od support@novicorp.com. Prije nego što kupiti, molim vas, dodajući da je to pismo u svoju bijelu listu.

Ako ne primite datoteku licence, provjerite svoj "spam" ili "spam" folder. Ako želite da nam proslijedite datoteku licence za vas, molimo dajte nam do znanja.


ЛСКП

S wintoflash Lite izdanju je besplatno za nekomercijalnu (kod kuće ili škole) na korištenje. Ako su vam potrebne dodatne funkcije, kupite profesionalnu licencu. Za korištenje za poslovanje kupiti s wintoflash poslovne dozvole.

S wintoflash širi "kako jest". Bez jamstva bilo koje vrste, izričita ili implicirana. Koristite na vlastiti rizik. Novicorp ne preuzima odgovornost za gubitak podataka, štetu, gubitak profita ili bilo kakve druge vrste gubitaka pri korištenju ili nepropisno korištenje ovog softvera.

Instalacija i korištenje s wintoflash znači prihvaćanje ovih Uvjeta i uvjeta licence.

Preuzmite kompletan tekst sporazuma (En-nas)