Alapvető funkciók 100% - ban ingyenes.
Vásárlás további funkciók a Szakmai vagy Üzleti felhasználásra

Lehet allays letöltése illetve használata WinToFlash Lite for free. Ez korlátozott funkciók, de lehet oldani minden otthoni felhasználó problémák, mint a Windows újratelepítése. Ha szakmai, illetve szükség további jellemzők - vegyél egy licenc.

Ez az oldal nyújt rövid leírása WinToFlash kiadása, valamint felsorolja azokat a linkeket, vásárlás. Keresse wiki oldalak részletes összehasonlítása WinToFlash funkciók.

Vásárlás WinToFlash Haza

Persze, WinToFlash Lite free. De ha WinToFlash volt hasznos az ön számára, vagy csak azt, hogy támogassa - vásárlás Személyes Licenc. Ez olyan, mint egy adomány, de jobb!

E licenc egy személynek, egy egyidejű telepítése egyetlen SZÁMÍTÓGÉPRE.

Vásárlás WinToFlash Haza $5.77 , vagy tudjon meg többet a wikiVásárlás WinToFlash Szakmai

Ez a licenc hozzáteszi funkciók professzionális felhasználók: rendszergazdák, mind a fejlesztők, mind más szakemberek.

E licenc egy személy 5 egyidejű létesítmények különböző Pc-k.

Vásárlás WinToFlash Szakmai $29.95 , vagy tudjon meg többet a wikiVásárlás WinToFlash Üzleti

Ha szeretné használni WinToFlash üzleti vásárol Licencet Business Edition.

Ez a licenc 5 fő részére, korlátlan telepítés a különböző Pc-k a cég.

Vásárlás WinToFlash Üzleti 100 dollárért , vagy tudjon meg többet a wiki

Licenc szállítás

Küldünk licenc fájlt, e-mail mellékleteként után azonnal fizetés feldolgozása. Ez a fájl, mint "WinToFlash 521447.nkey.txt" csatolt az e-mail. Is küldünk alapvető licenc fájl szerelési utasítás, valamint támogatja a kapcsolatok információt. Olvassa el a részletes utasítások a WinToFlash aktiválás a wiki.

Kérjük, győződjön meg róla, hogy kap e-mailt a support@novicorp.com. Vásárlás előtt kérjük, add ezt az e-mailt, hogy a fehér listára.

Ha nem a licenc fájl egy órán belül, kérjük ellenőrizze a "SPAM", vagy "Szemét" mappába. Ha azt akarja, hogy küldje el újra a licenc fájl az ön számára, kérjük , hogy bennünket.


EULA

WinToFlash Lite edition ingyenes, nem kereskedelmi célú (otthon vagy a nevelési-oktatási intézmény) használja. Ha szüksége van további funkciók vásárolni Szakmai Licenc. A használt Üzleti vásárolni WinToFlash működési Engedély.

WinToFlash oszlik meg, "AHOGY VAN". Nincs garancia semmiféle kifejezett vagy hallgatólagos. Használja a saját felelősségére. Novicorp nem vállal felelősséget az adatok elvesztése, károkért, profitkiesésekért vagy bármely más veszteség használata közben, vagy visszaél ez a szoftver.

Telepítése, használata WinToFlash azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a feltételeket az engedélyt.

Töltse le a teljes szöveg EULA (En-US)