Fungsi-fungsi dhasar sing 100% free.
Tuku liyane fitur kanggo Profesional utawa nggunakake Bisnis

Sampeyan bisa allays ngundhuh lan nggunakake WinToFlash Lite for free. Iku kang winates ing fungsi, nanging bisa ngatasi kabeh ngarep pengguna masalah kaya Windows reinstallation. Yen sampeyan IKU profesional lan perlu tambahan fitur - tuku lisensi.

Kaca iki menehi sampeyan karo gambaran cendhak saka WinToFlash edisi lan nampilake pranala kanggo tuku. Navigasi menyang wiki kaca kanggo comparison rinci kabeh WinToFlash fitur.

Tuku WinToFlash Ngarep

Mesti wae, WinToFlash Lite gratis. Nanging yen WinToFlash iki migunani kanggo sampeyan utawa sampeyan mung arep kanggo ndhukung perkembangan - tuku Pribadi Lisensi. Iku kaya sumbangan nanging luwih apik!

Lisènsi iki kanggo wong siji lan siji simultaneous instalasi ing siji PC.

Tuku WinToFlash Ngarep kanggo $5.77 utawa mangerteni sing luwih lengkap ing wiki



Tuku WinToFlash Profesional

Lisènsi iki nambah fungsi kanggo pangguna profesional: pangurus sistem, gawe lan liyane IKU profesional.

Lisènsi iki kanggo wong siji lan 5 simultaneous panginstalan ing Pc beda.

Tuku WinToFlash Profesional kanggo $29.95 utawa mangerteni sing luwih lengkap ing wiki



Tuku WinToFlash Bisnis

Yen sampeyan arep kanggo nggunakake WinToFlash kanggo bisnis tuku Lisensi kanggo Bisnis Edition.

Lisènsi iki kanggo 5 wong lan unlimited panginstalan ing Pc beda ing perusahaan.

Tuku WinToFlash Bisnis kanggo $100 utawa mangerteni sing luwih lengkap ing wiki

Lisènsi delivery

Kita ngirim lisènsi file ing e-mail lampiran enggal sawise pembayaran diproses. Iki file kaya "WinToFlash 521447.nkey.txt" ditempelake ing email. Uga kita ngirim dhasar lisènsi instalasi file instruction lan support informasi kontak. Maca rinci instruksi babagan WinToFlash aktifitas"," ing wiki.

Mangga priksa manawa sampeyan bisa nampa email saka support@novicorp.com. Sadurunge tuku mangga nambah iki e-mail kanggo dhaftar putih.

Yen sampeyan durung njaluk lisensi file ing jam mangga dipriksa "SPAM" utawa "Ajur" folder. Yen sampeyan pengin kita kanggo resend file lisensi kanggo sampeyan please supaya kita ngerti.


EULA

WinToFlash Lite edition free kanggo non-komersial (ing ngarep utawa institusi pendidikan) nggunakake. Yen sampeyan perlu fungsi tambahan tuku Lisensi Profesional. Kanggo nggunakake kanggo Bisnis tuku WinToFlash Lisènsi Bisnis.

WinToFlash disebarake "MINANGKA WIS". Ora ana babar pisan saka sembarang jenis ditulis utawa diwenehake. Sampeyan nggunakake ing dhewe resiko. Novicorp ora bakal tanggung jawab kanggo mundhut data, kerusakan, mundhut saka bathi utawa sembarang jenis liyane saka mundhut nalika nggunakake utawa misusing iki lunak.

Nginstal lan nggunakake WinToFlash situs iki dianggep acceptance saka owah-syarat lan kahanan saka lisensi.

Download full teks EULA (En-US)