Основните функции се 100% слободен.
Купи повеќе карактеристики за Професионална или Деловна употреба

Можете да allays симнете и да го користите WinToFlash Лајт за слободни. Тоа е ограничено и функции, но може да ги реши сите home корисник проблеми како и на Windows-преинсталирате. Ако се ТОА професионална и се потребни дополнителни карактеристики - се купи лиценца.

Оваа страница ви дава краток опис на WinToFlash изданија и листи на линкови за купување. Се движите на вики страниците за детална споредба на сите WinToFlash карактеристики.

Купи WinToFlash Дома

Се разбира, WinToFlash Лајт е слободен. Но, ако WinToFlash е корисно за вас или само сакате да се поддржи изготвувањето - купи Лични Лиценца. Тоа е како донација но подобро!

Оваа лиценца е за едно лице и една истовремено инсталација на еден КОМПЈУТЕР.

Купи WinToFlash Дом за $5.77 или да научат повеќе во вики за слободен софтверКупи WinToFlash Професионални

Оваа лиценца додава функции за професионални корисници: систем администратори, програмери и други ИТ професионалци.

Оваа лиценца е за едно лице и 5 симултан инсталации на различни Компјутери.

Купи WinToFlash Професионален за $29.95 или да научат повеќе во вики за слободен софтверКупи WinToFlash Бизнис

Ако сакате да го користите WinToFlash за бизнис купи Лиценца за Бизнис Издание.

Оваа лиценца е за 5 лица и неограничен инсталации на различни Компјутери во вашата компанија.

Купи WinToFlash Бизнис за $100 или да научат повеќе во вики за слободен софтвер

Лиценца испорака

Ние ви испрати лиценца датотека на e-mail прилог, веднаш по плаќањето обработуваат. Ова е датотека како "WinToFlash 521447.nkey.txt" прикачени на е-мејл. Исто така, ние испрати основната лиценца датотека за инсталација настава и поддршка на контакти информации. Прочитајте детални инструкции за WinToFlash активирање во вики.

Ве молиме бидете сигурни дека можете да примате е-пошта од support@novicorp.com. Пред да купите ве молиме додадете на оваа e-mail пораката до вашето бела листа.

Ако не се добие лиценца датотека во еден час, ве молиме проверете ја вашата "SPAM" или "Ѓубре" папка. Ако сакате ни да ја лиценца датотека за вас, ве молиме бидете со нас.


ДЛКК

WinToFlash Лајт издание е бесплатен за не-комерцијални (дома или образовна институција) се користи. Ако ви треба дополнителни функции купат Професионална Лиценца. За употреба за Бизнис купи WinToFlash Бизнис Лиценца.

WinToFlash се дистрибуира на "КАКО што СЕ". Без гаранција од било кој вид е изразена или имплицирана. Ќе го користите на сопствен ризик. Novicorp нема да бидеме одговорни за загуба на податоци, штета, загуба на профит или било кој друг вид на косата додека ја користите или misusing овој софтвер.

Инсталирање и користење WinToFlash означува прифаќање на овие услови и условите на лиценцата.

Преземете целиот текст ДАВАТЕЛ (En-US)