Fungsi-fungsi dasar adalah 100% bebas.
Membeli lebih banyak ciri-ciri untuk Profesional atau penggunaan Perniagaan

Anda boleh allays turun dan menggunakan WinToFlash Lite untuk bebas. Itu terbatas pada fungsi, tetapi menyelesaikan semua masalah pengguna seperti Windows pemasangan semula. Jika anda adalah profesional dan perlu tambahan ciri-ciri - membeli lesen.

Ini halaman yang menyediakan anda dengan keterangan singkat WinToFlash edisi dan senarai link untuk membeli. Navigasi ke halaman wiki untuk perbandingan terperinci semua WinToFlash ciri-ciri.

Membeli Rumah WinToFlash

Tentu saja, WinToFlash Lite adalah percuma. Tetapi jika WinToFlash berguna untuk anda atau anda hanya ingin untuk menyokong pembangunan - membeli Peribadi Lesen. Ia seperti derma tapi lebih baik!

Ini adalah lesen untuk satu orang dan satu serentak pemasangan pada sebuah PC.

Membeli WinToFlash Rumah untuk $5.77 atau belajar lebih banyak di wikiMembeli WinToFlash Profesional

Ini lesen menambah fungsi untuk pengguna profesional: sistem administrator, pembangun dan lain-lain IA profesional.

Ini adalah lesen untuk satu orang dan 5 serentak pemasangan pada Pc yang berbeda.

Membeli WinToFlash Profesional untuk $29.95 atau belajar lebih banyak di wikiMembeli WinToFlash Perniagaan

Jika anda ingin menggunakan WinToFlash untuk perniagaan membeli Lisensi untuk Perniagaan Edisi.

Ini adalah lesen untuk 5 orang dan yang tidak terhad pemasangan pada Pc yang berbeda di perusahaan anda.

Membeli WinToFlash Perniagaan untuk $100 atau belajar lebih banyak di wiki

Lesen penghantaran

Kita hantar lesen file di e-mail lampiran segera setelah pembayaran yang diproses. Ini adalah file seperti "WinToFlash 521447.nkey.txt" melekat ke e-mel. Juga, kita mengirim asas lesen file pemasangan arahan dan sokongan kenalan maklumat. Baca terperinci arahan mengenai WinToFlash pengaktifan di wiki.

Sila pastikan kau boleh menerima email dari support@novicorp.com. Sebelum membeli tolong tambah ini e-mail kepada anda senarai putih.

Jika kau tak dapat lesen fail dalam satu jam sila periksa "SPAM" atau "Sampah" folder. Jika anda ingin kita untuk menyertai fail lesen untuk anda silakan membuat kita tahu.


Lebih baik BERBANDING

WinToFlash Lite edisi bebas untuk bukan komersial (di rumah atau institusi pendidikan) digunakan. Jika anda memerlukan tambahan fungsi membeli Profesional Lesen. Untuk digunakan untuk Perniagaan membeli WinToFlash Perniagaan Lesen.

WinToFlash diedarkan "SEPERTI". Tidak apa-apa jenis jaminan yang dinyatakan atau tersirat. Anda menggunakan di risiko anda sendiri. Novicorp tidak akan bertanggungjawab untuk kehilangan data, ganti rugi, kehilangan keuntungan atau kehilangan ketika menggunakan menyalahgunakan perisian ini.

Memasang dan menggunakan WinToFlash menandakan menerima syarat-syarat dan lesen.

Turun penuh teks BERBANDING (En-KAMI)