Funcțiile de bază sunt 100% gratuite.
Cumpara mai multe caracteristici Profesionale sau de Afaceri de utilizare

Puteți allays descărca și de a folosi WinToFlash Lite pentru gratuit. Este limitată în funcții, dar poate rezolva toate home user probleme cum ar fi reinstalarea Windows-ului. Dacă ești profesionist și aveți nevoie de caracteristici suplimentare - de a cumpăra o licență.

Această pagină vă oferă o scurtă descriere a WinToFlash ediții și liste de link-uri de cumpărare. Navigați la paginile wiki pentru comparație detaliată a tuturor WinToFlash caracteristici.

Cumpara WinToFlash Acasă

Desigur, WinToFlash Lite este gratuit. Dar dacă WinToFlash a fost util pentru tine, sau vrei doar pentru a sprijini dezvoltarea - cumpara Licență Personală. E ca o donație, dar mai bine!

Această licență este pentru o singură persoană și un singur instalarea simultană pe un singur PC.

Cumpara WinToFlash Acasă pentru $5.77 sau a afla mai multe în wikiCumpara WinToFlash Profesionale

Această licență adaugă funcții pentru utilizatorii profesioniști: administratorii de sistem, dezvoltatori și alți profesioniști.

Această licență este pentru o persoană și 5 simultană a instalațiilor de pe diferite Pc-uri.

Cumpara WinToFlash Profesionale pentru $29.95 sau a afla mai multe în wikiCumpara WinToFlash De Afaceri

Dacă doriți să utilizați WinToFlash pentru afaceri cumpara o Licenta pentru Business Edition.

Această licență este pentru 5 persoane și instalații unlimited pe Pc-uri diferite în compania dumneavoastră.

Cumpara WinToFlash de Afaceri de 100 de dolari sau pentru a afla mai multe în wiki

Licență livrare

Vom trimite fișier de licență în atașament e-mail imediat după plată procesate. Acest fișier este ca "WinToFlash 521447.nkey.txt" atașat la e-mail. De asemenea, vom trimite licență de bază fișier de instrucțiuni de instalare și de suport informații de contact. Citește detaliate instrucțiuni despre WinToFlash de activare în wiki.

Vă rugăm să asigurați-vă că puteți primi e-mail de la support@novicorp.com. Înainte de a cumpăra vă rugăm să adăugați această adresă de e-mail la lista de alb.

Dacă nu obține fișierul de licență într-o oră vă rugăm să verificați folderul "SPAM" sau "Junk". Dacă doriți să retrimiteți fișier de licență pentru tine, vă rugăm să ne spuneți.


EULA

WinToFlash Lite edition este gratuit pentru non-comerciale (la domiciliu sau în instituții de învățământ). Dacă aveți nevoie de funcții suplimentare cumparati Licență de Profesionist. Pentru utilizarea de Afaceri cumpere WinToFlash Licență de Afaceri.

WinToFlash este distribuit "așa CUM ESTE". Fără niciun fel de garanție, explicită sau implicită. Utilizați pe propriul risc. Novicorp nu va fi răspunzătoare pentru pierderi de date, daune, pierderi de profit sau orice alt tip de pierdere în timp ce utilizați sau abuzați de acest software.

Instalarea și utilizarea WinToFlash semnifică acceptarea acestor termeni și condiții de licență.

Descărcați textul integral EULA (En-US)