Funksionet themelore janë 100% falas.
Blej më shumë karakteristika Profesionale ose për përdorim të Biznesit

Ju mund të allays të shkarkoni dhe të përdorni WinToFlash Lite për të lira. Ajo është e kufizuar në funksione, por mund të zgjidhë të gjithë përdoruesit në shtëpi probleme të tilla si Windows instalimin. Nëse ju jeni profesionale dhe keni nevojë për karakteristika të tjera - të blerë një licencë.

Kjo faqe ju ofron me përshkrim i shkurtër i WinToFlash botimet dhe listat e lidhjeve për të blerë. Për të lundruar wiki faqet për të hollësishme krahasimi i të gjitha WinToFlash karakteristika.

Blej Shtëpi WinToFlash

Sigurisht, WinToFlash Lite është i lirë. Por nëse WinToFlash ishte e dobishme për ju, ose ju thjesht duan për të mbështetur zhvillimin e - blej Personale Licencës. Kjo është si një donacion por më mirë!

Kjo licencë është për një person dhe një instalimit të njëkohshme në një të vetme PC.

Blej WinToFlash në Shtëpi për $5.77 ose mësoni më shumë në wikiBlej WinToFlash Profesionale

Kjo licencë shton funksione profesionale për përdoruesit: administratorët e sistemit, zhvilluesve dhe të tjera të profesionistëve.

Kjo licencë është për një person dhe 5 të njëkohshme instalimeve të ndryshme në Pc.

Blej WinToFlash Profesionale për $29.95 ose mësoni më shumë në wikiBlej WinToFlash Biznesit

Nëse ju doni të përdorni WinToFlash për biznes për të blerë një Licencë për Biznes Edicion.

Kjo licencë është për 5 persona dhe e pakufizuar instalimeve të ndryshme në Pc në kompaninë tuaj.

Blej WinToFlash Biznesit për $100 ose mësoni më shumë në wiki

Licencë të ofrimit të

Ne ju dërgojnë licencë skedar në e-mail attachment menjëherë pas pagesës të përpunuara. Kjo është e file si "WinToFlash 521447.nkey.txt" bashkangjitur në e-mail. Gjithashtu kemi dërguar bazë të licencës për dosjen e instalimit udhëzim dhe mbështetje kontaktet e informacionit. Lexoni të detajuar udhëzimet për WinToFlash aktivizimit në wiki.

Ju lutem sigurohuni që ju mund të merrni e-mail nga support@novicorp.com. Para se të bleni ju lutem shtoni ky e-mail tuaj në listën e bardhë.

Nëse ju nuk e kam marrë licencë file në një moment ju lutem kontrolloni tuaj "SPAM" ose "Junk" dosje. Nëse ju dëshironi të na resend license file për ju, ju lutem na bëjnë të dini.


EULA

WinToFlash Lite edition është e lirë për jo-komerciale (në shtëpi apo në institucionin edukativ) të përdorin. Nëse keni nevojë për funksione të tjera të blerë Profesionale Licencës. Për përdorim të Biznesit të blerë WinToFlash Licenca e Biznesit.

WinToFlash është e shpërndarë "SI ËSHTË". Asnjë garanci të çfarëdo lloji, është shprehur ose të nënkuptuar. Ju përdorni në përgjegjësinë tuaj. Novicorp nuk do të jetë përgjegjës për humbjen e të dhënave, dëmet, humbja e fitimit ose çdo lloj tjetër humbje duke përdorur ose misusing këtë softuer.

Instalimi dhe përdorimi i WinToFlash nënkupton pranimin e këtyre kushteve dhe afateve të licencës.

Download teksti i plotë EULA (En-US)