Grundläggande funktioner är 100% gratis.
Köp fler funktioner för Professionell eller yrkesmässig användning

Du kan alltid ladda ner och använda WinToFlash Lite för gratis. Det begränsade funktioner, men kan lösa alla hemanvändare problem som Windows ominstallation. Om du är IT-proffs och behöver ytterligare funktioner - köpa en licens.

Denna sida ger dig en kort beskrivning av WinToFlash upplagor och innehåller länkar för att köpa. Navigera till wiki-sidor för detaljerad jämförelse av alla WinToFlash funktioner.

Köp WinToFlash Hem

Naturligtvis, WinToFlash Lite är gratis. Men om WinToFlash var till nytta för dig eller om du bara vill stödja utveckling - köpa Personlig Licens. Det är som en donation, men bättre!

Denna licens är till för en person och en samtidig installation på en enda DATOR.

Köp WinToFlash Hem för $5.77 eller läs mer på wikiKöp WinToFlash Professionella

Denna licens lägger till funktioner för professionella användare: system administratörer, utvecklare och andra IT-proffs.

Denna licens är till för en person och för 5 samtidiga installationer på olika Datorer.

Köp WinToFlash Professionell $29.95 eller läs mer på wikiKöp WinToFlash Företag

Om du vill använda WinToFlash för affärs-köpa en Licens för Business Edition.

Denna licens för 5 personer och obegränsade installationer på olika Datorer i ditt företag.

Köp WinToFlash Verksamhet för $100 eller läs mer på wiki

Licens leverans

Vi skickar dig licens fil i ett e-postmeddelande direkt efter betalning bearbetas. Detta är filen som "WinToFlash 521447.nkey.txt" som bifogas till e-postmeddelandet. Också vi skickar grundläggande licens fil med installationsanvisningar och stödja kontakter. Läs de detaljerade instruktionerna om WinToFlash aktivering i wiki.

Vänligen se till att du kan ta emot e-post från support@novicorp.com. Innan köp vänligen lägg till denna e-mail till din vita listan.

Om du inte få licens filen i en timme, vänligen kontrollera din "SPAM" eller "Skräppost" - mapp. Om du vill att vi ska skicka licens filen du snälla göra oss veta.


EULA

WinToFlash Lite edition är gratis för icke-kommersiellt (hemma eller läroanstalt) användning. Om du behöver ytterligare funktioner köpa Professional-Licens. För att använda för Företag köpa WinToFlash Business Licens.

WinToFlash distribueras "AS is". Ingen garanti av något slag uttryckligen eller underförstått. Du använder på din egen risk. Novicorp kommer inte att vara ansvarig för förlust av data, skador, förlust av vinst eller någon annan typ av förlust när du använder eller missbrukar denna programvara.

Installera och använda WinToFlash innebär godkännande av dessa villkor och villkoren i licensen.

Ladda ner hela texten EULA (en-US)