Бърз, лесен и остър.
Най-добрият USB bootable решение, можете да получите

Може би ще дойде ден, оптични дискове са трудно да се намери, тъй като флопи дискови устройства 5.25 днес. Идва нова ера с USB!

С wintoflash може да направи голяма разлика в това, как работите. Това ще направи живота много по-лесно за вас.

Бързо и просто да инсталирате програмата, трябва и в нито един момент на всички, ще намерите себе си писане на есе на Windows и с помощта на bootable USB. Интернет с wintoflash прави работата без да се налага за вас.

Освен това, с wintoflash Lite е безплатна. Не е необходимо да плаща за всичко за дома и хобита!

Инсталиране на Windows с bootable USB-устройство с всяко устройство!

Wintoflash може да създадете bootable USB с всяка модерна операционна система Windows десктоп и конфигуриране на сървъри. Всички издания могат да се използват - от дома до Последен, 32 и 64 бита.

Пуснете напълно функционален Windows за зареждане от USB

Wintoflash ще бъде много мощен Windows, за да отидете Creator, който ви позволява да инсталирате и стартирате напълно функционална версия на операционната система Windows на външен USB bootable Flash или стартиране на твърдия диск. Wintoflash може да създадете Windows, за да отидете bootable USB-диск с Windows всички версии/издания, дори не се поддържа официално.

Мультизагрузочный USB bootable диск

Какво ще кажете за 5 различни версии на Windows, жив за Linux, WinPE на Vista и възстановяване на жив CD на един зареждащ USB диск? Не е проблем на всички! Сега можете да създадете мультизагрузочный стартиращо USB устройство с неограничен брой обувка елементи на USB устройство. С wintoflash мультизагрузочный поддържа всеки Windows от Windows Vista до Windows 10.

Зареждане на UEFI

Ако сте собственик на нов КОМПЮТЪР с модерни UEFI, а не на BIOS, с wintoflash ще бъде създаване на bootable USB с всички файлове, необходими за стартиране с UEFI.

Различни чучура

Разбира се, няма по-черен конзолата на Windows и неудобно софтуер, ако трябва Да инсталирате нестандартен изтегляне. Wintoflash може автоматично да го инсталирате, просто изберете GRUB4DOS на страницата на буутлоудъра, ако стандартът не може да се зареди с вашия КОМПЮТЪР.

ISO, ЗИП, RAR, такси, папки, на CD или DVD

С wintoflash чете всички популярни контейнери файлове: снимки и архиви. Не трябва да се монтира устройство или разархивирайте ги ръчно. Ако експериментирате с програмата за инсталиране на Windows и Вие не искате да се опаковат го в ISO/светкавица всеки път, когато се провери - просто изберете източник на файлове в една папка и натиснете старт.

MS-DOS на bootable USB

Някои дънни платки изискват стар стил DOS мига на програмата wintoflash ще създаде за вас bootable USB-диск с MS-DOS в минута. Копирате програмата на фърмуера на вашия USB bootable, за да рестартирате и да мига на BIOS.

Или просто искате да играете добър DOS играта в реалния живот?

Система FAT16, FAT32 и NTFS и exFAT с chs и lba адресиране

Използват FAT16 на КРИЗИ в разширен режим, ако дънната ви платка не успява да зареди от USB-диск с файлова система FAT32, за да инсталирате Windows XP. Имате избор за по-добра съвместимост и отстраняване на неизправности. Тънки шипа всички варианти на мазнини също е на вашите услуги! За да инсталирате някоя размера на дяла, който трябва.

Някои дънни платки не се зарежда, докато вие не се почистват и файловата система. Така че няма проблем, wintoflash може да направи това!

Ограничения мощност

Днес е много трудно да си купите USB устройство за по-малко от 4 Gb в магазина. Но ако трябва 512 Mb USB диск за сваляне на стари DOS? С wintoflash ще ограничи своя bootable USB за всякакъв размер ви трябва.

Активирате тази опция в разширен режим, стойността и щракнете върху бутона run!

Профили съхранявате и зареждате

Запазване на опциите на bootable USB на файл и изтеглите по всяко време имате нужда.

Подробен лог файл

Проблемите? Не мога да разбера грешка? Вижте в лог файл - отговорът е тук.

Пълен списък на обекти с wintoflash

Преминете към Уики-страница и научете Повече за wintoflash ще бъде възможности