Brzo, polako i oštrim.
Najbolji Bootable USB rješenje možeš da dobiješ

Možda će doći dan kada optički vozi se kao da je teško naći kao 5.25 flopi diskovi su danas. Novi USB doba dolazi!

WinToFlash će najverovatnije pravi veliku razliku, u načinu na koji si posao. To će se život čini puno lakše za tebe.

Brzo i jednostavno instalirati program ti treba i za čas ćeš naći piše esej na Prozore i pomoću tvog bootable USB. U WinToFlash pravi posao za džabe za tebe.

Također, WinToFlash Lite je besplatno. Nema potrebe da plati na sve za dom i hobi koristiti!

Instalirati Prozore od bootable USB na bilo uređaj!

WinToFlash mogu stvoriti bootable USB sa modernim Prozore Desktop i Server porodica Namještaljka. Svakog izdanja može biti upotrebljeno - od Kuće, da je Krajnje, 32 ili 64 komade.

Vodim potpuno funkcionalan Prozore od bootable USB

WinToFlash je veoma moćan Prozore Da Idem Tvorca koji vam dopušta da instalirati i vodim potpuno funkcionalan Prozore operativni sistem na spoljni bootable USB ili bootable hard disk. WinToFlash može stvoriti Prozore Da Idem bootable USB disk od bilo koje Prozore verzija/izdanje, čak i iz službeno nedokazane.

Multiboot bootable USB vozim

Kako oko 5 različitih Prozore verzija uživo linux, isključen antivirus i oporavak Živjeti CD na jedan bootable USB voziti? Nije problem! Sada možeš stvoriti Multiboot bootable USB sa NEOGRANIČENIM broj bootable stvari na tvom USB voziti. WinToFlash Multiboot podržava nikakve Prozore od Prozora Vista da Prozore 10.

UEFI čizmu

Ako si vlasnik novi PC sa modernim UEFI umjesto BIOGRAFIJE, WinToFlash će stvoriti Bootable USB sa svim datotekama ti treba da čizme sa UEFI.

Drugačije bootloaders

Naravno, nema više crni konzolu prozore i neugodno softver ako ti treba nestandardnu bootloader biti instalirana. WinToFlash mogu instalirati automatski, samo izaberi GRUB4DOS na čizmu čitaču stranica, ako standard ne teret s PC.

ISO, ZIP, RAR, TAKSI, Fasciklu, CD, ili DVD

WinToFlash čita sve popularne kontejner datoteke: slike i arhive. Ne treba da izvedemo voziti ili raspakujem ih ručno. Ako si eksperimentisao sa Prozora Nameštaljka i ti ne želiš da se pakujem da ISO/ZIP svaki put kad si test - samo podesio izvor datoteke da vaš direktorij i pritisni početi.

MS-DOS na bootable USB

Neki matičnih ploča zahtijeva stari stil DOS treperi programe, WinToFlash će stvoriti za tebe bootable USB sa MS-DOS u trenutku. Primjerak tvoje treperi program za tvoj bootable USB, upaliti i pokazao svoju BIOGRAFIJE.

Ili ako samo želiš da se igramo neke dobre DOS utakmicu u pravu opremu?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT sa CHS i LBA obraćajući

Koristi FAT16 CHS u naprednim mode, ako ti matičnu ploču uspije da restarta kompjuter USB voziti sa FAT32 Prozore XP Namještaljka. Imaš izbor za bolje kompatibilnosti i popravljala. Dobro, fino svi DEBELI opcije je na usluzi! Odrediti svaku veličine podjeli ti treba.

Neki matičnih ploča neće čizme do koristiš CHS obraćajući se za particije i fajl sistem. Pa, ne, problem, WinToFlash mogu da uradim ovo!

Kapacitet ograničenja

To je veoma teško danas kupiti USB vozio manje od 4Gb u prodavnici. Ali ako ti treba 512 Mb USB voziti do cizmi stari DOS? WinToFlash će ograničiti svoje bootable USB da li veličinu trebaš.

Aktiviraj ovaj opcija u Naprednim mode, set vrijednosti i pritisni Trči!

Profila spasiti i teret

Ti spasiti bootable USB opcije dosije i napunite ih bilo kad ti treba.

Detaljan dnevnik fajl

Problema? Mogu da shvatim da je greška? Izgleda da log fajlu - odgovor je tamo.

Punu listu WinToFlash karakteristike

Ploviti do viki stranica i čitati više o WinToFlash karakteristike