Ràpid, fàcil i sharp.
La millor Arrencada USB solució es pot obtenir

Pot arribar un dia que les unitats òptiques són tan difícil de trobar com de 5,25 les unitats de disquet són avui. Nova USB època s'acosta!

WinToFlash és probable fer una gran diferència en la manera de treballar. Es farà la vida molt més fàcil per a vostè.

Ràpida i senzilla d'instal·lar el programa a les seves necessitats i en poc temps podràs trobar-se a escriure assajos sobre Windows i utilitzar la seva arrencada USB. La WinToFlash fa que el treball lliure de problemes per a vostè.

També, WinToFlash Lite és lliure. No hi ha necessitat de pagar a tots i totes per la casa i l'afició a utilitzar!

Instal·lació de Windows des d'arrencada USB en qualsevol dispositiu!

WinToFlash pot crear un USB arrencable amb qualsevol modern Escriptori de Windows i el Servidor de la família de Configuració. Qualsevol edicions es poden utilitzar des de Casa per Últim, 32 o 64 bits.

Executar completament funcional Windows des d'un USB arrencable

WinToFlash és molt potent Windows Per Anar Creador que permet instal·lar i executar totalment funcional sistema operatiu Windows externa d'arrencada USB flash o arrencables del disc dur. WinToFlash pot crear Finestres Anar d'arrencada USB des de qualsevol versió de Windows/edició, fins i tot des oficialment no suportat.

Multiboot d'arrencada USB drive

Què hi ha 5 diferents versions de Windows, linux en viu, en línia antivirus i recuperació Live CD en una sola arrencada USB drive? No és un problema a tots!!! Ara vostè pot crear un Multiboot d'arrencada USB amb nombre IL·LIMITAT de arrencable elements en el seu disc USB. WinToFlash Multiboot és compatible amb qualsevol de Windows des de Windows Vista a Windows 10.

UEFI arrencada

Si teniu PC nova i moderna UEFI en lloc de la BIOS, WinToFlash haurà de crear un USB Arrencable amb tots els fitxers que calen per arrencar amb UEFI.

Diferents carregadors de l'arrencada

Per descomptat, no hi ha més negre de la consola a windows i incòmode de programari si us cal no carregador d'arrencada estàndard per a ser instal·lat. WinToFlash pot instal·lar de forma automàtica, simplement seleccioneu GRUB4DOS en el carregador d'arrencada de la pàgina, si estàndard no es pot carregar amb el seu PC.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Carpeta, CD o DVD

WinToFlash llegeix totes popular contenidor de fitxers: imatges i arxius. No hi ha necessitat de muntar una unitat o descomprimir-los manualment. Si vostè està experimentant amb la instal lació de Windows i no heu de fer les maletes a la norma ISO/ZIP cada vegada que prova - simplement establiu la font de fitxers a la carpeta i premeu inici.

MS-DOS en un USB arrencable

Algunes plaques requereix l'estil antic DOS intermitents programes, WinToFlash crear per a vostè arrencada USB amb MS-DOS en un moment. Copieu el vostre intermitents programa per a la seva arrencada USB, reinicieu l'ordinador i el flaix de la vostra BIOS.

O voleu jugar una bona DOS joc en el hardware real?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT amb CHS i adreçament LBA

Ús FAT16 CHS en el mode avançat, si la vostra placa base falla a l'arrencar USB drive amb FAT32 Windows XP Configuració. Vostè té una opció per a una millor compatibilitat i solució de problemes. Bé tine de tot el GREIX opcions al seu servei també! Establir qualsevol mida de la partició que vostè necessita.

Algunes plaques no s'iniciarà fins CHS de direccionament per a les particions i sistema de fitxers. Així doncs, no, el problema, WinToFlash pot fer això!

Capacitat limitacions

És molt difícil avui en dia per comprar la unitat USB menys de 4 gb en una botiga. Però si necessites 512 Mb disc USB d'arrencada antic DOS? WinToFlash limitarà la seva arrencada USB a qualsevol mida que necessita.

Activar aquesta opció en el mode Avançat, establir el valor i la premsa Córrer!

Perfils desar i carregar

Salvar la seva arrencada USB opcions a l'arxiu i carregar-los en qualsevol moment vostè necessita.

Detallada fitxer de registre

Problemes? No es pot entendre un error? Cop d'ull a l'arxiu de log - resposta és no.

Llista completa de característiques WinToFlash

Aneu a la pàgina del wiki i llegir més sobre WinToFlash característiques