Hurtigt, nemt og skarpe.
De bedste Bootbar USB-løsning, du kan få

Der kan komme en dag, at optiske drev er så svært at finde, som er en 5,25 floppy drev er i dag. Nye USB-æra er på vej!

WinToFlash er tilbøjelige til at gøre en kæmpe forskel for den måde, du arbejder på. Det vil gøre livet en hel del lettere for dig.

Hurtigt og enkelt at installere det program, du har behov for, og på ingen tid du vil finde dig selv at skrive essays på Windows og bruge dine bootable USB. Den WinToFlash gør jobbet problemfri gratis for dig.

Også, WinToFlash Lite er gratis. Ingen grund til at betale alt for hjem og hobby brug!

Installere Windows fra en bootbar USB-på enhver enhed!

WinToFlash kan oprette en bootable USB med enhver moderne Windows-Desktop og Server familie Setup. Alle udgaver kan anvendes - fra Hjem til Ultimate, 32 eller 64 bits.

Køre fuldt funktionel Windows fra en bootbar USB

WinToFlash er meget stærke Windows til At Gå Skaberen, som giver dig mulighed for at installere og køre fuldt funktionel Windows-operativsystemet på en ekstern bootbar USB-flash eller bootable harddisk. WinToFlash kan oprette Windows til At Gå bootbar USB-drev fra Windows-version/udgave, heller ikke fra officielt understøttet.

Multiboot bootbar USB-drev

Hvordan omkring 5 forskellige Windows-versioner, live linux, offline antivirus-og recovery-Live-CD på en enkelt bootbar USB-drev? Ikke et problem overhovedet! Nu kan du oprette en Multiboot-bootable USB med UBEGRÆNSET antal bootable elementer på din USB-drev. WinToFlash Multiboot understøtter alle Windows fra Windows Vista til Windows 10.

UEFI boot

Hvis du er ejer af ny PC med moderne UEFI i stedet for BIOS, WinToFlash vil oprette en Bootable USB med alle filer, du har brug for til at starte med UEFI.

Forskellige boot-loadere

Selvfølgelig, ikke mere sort konsol, windows og akavet software, hvis du har brug for non-standard boot-loader til at blive installeret. WinToFlash kan installere det automatisk, skal du blot vælge GRUB4DOS på boot-loader side, hvis standard ikke kan indlæses med din PC.

ISO -, ZIP -, RAR -, CAB -, Mappe -, CD-eller DVD

WinToFlash læser alle de populære container filer: billeder og arkiver. Ingen grund til at mounte et drev eller pak dem manuelt. Hvis du eksperimenterer med Windows Installation, og du ikke ønsker at pakke det om til ISO/ZIP, hver gang du prøve - bare sæt den kilde af filer til din mappe, og tryk på start.

MS-DOS på en bootable USB

Nogle bundkort kræver, at gamle stil DOS blottere programmer, WinToFlash vil skabe for dig bootable USB med MS-DOS, i et øjeblik. Kopier din blinkende program til din bootbar USB, genstarte og flashe din BIOS.

Eller har du bare lyst til at spille nogle gode DOS-spil på den rigtige hardware?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT med CHS og LBA-adressering

Bruge FAT16 CHS i avanceret tilstand, hvis dit bundkort ikke starte op USB-drev med FAT32 Windows XP Installation. Du har et valg for bedre kompatibilitet og fejlfinding. Fine tine af alle FAT muligheder er til din tjeneste for! Set enhver størrelse partition, du har brug for.

Nogle bundkort vil ikke starte, før du bruger CHS adressering af partitioner og filsystemer. Så, nej, problemet, WinToFlash kan gøre dette!

Kapacitet begrænsninger

Det er meget svært i dag købe USB-drev mindre end 4 gb i en butik. Men hvis du har brug for 512 Mb USB-drev til at starte gamle DOS? WinToFlash vil begrænse din bootbar USB til enhver størrelse, du har brug for.

Aktivér denne indstilling i Avanceret tilstand, skal du indstille værdien, og tryk på Kør!

Profiler gemme og indlæse

Spar dine bootbar USB-indstillinger til en fil-og indlæse dem op når som helst du har brug for.

Detaljeret log-fil

Problemer? Kan ikke forstå en fejl? Kig til log-fil - svaret er der.

Fuld liste over funktioner WinToFlash

Naviger til den wiki-side og læs mere om WinToFlash funktioner