Γρήγορο, εύκολο και απότομη.
Το καλύτερο Bootable USB λύση που μπορείτε να πάρετε

Μπορεί να έρθει μια μέρα που οι οπτικοί δίσκοι είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί, όπως 5.25 floppy drives είναι σήμερα. Νέο USB εποχή που έρχεται!

WinToFlash είναι πιθανό να κάνει μια μεγάλη διαφορά στον τρόπο που δουλεύεις. Θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη για σας.

Γρήγορα και απλά να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα που πρέπει και σε καμία περίπτωση δεν σε όλα θα βρείτε τον εαυτό σας γράφοντας δοκίμια για Windows και χρησιμοποιώντας το USB με δυνατότητα εκκίνησης. Το WinToFlash κάνει τη δουλειά χωρίς ταλαιπωρία για εσάς.

Επίσης, WinToFlash Lite είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πληρώσει για το σπίτι και το χόμπι χρήση!

Εγκατάσταση των Windows από ένα bootable USB σε οποιαδήποτε συσκευή!

WinToFlash, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα bootable USB με οποιοδήποτε σύγχρονο επιφάνεια εργασίας των Windows και του Διακομιστή οικογένεια Εγκατάστασης. Οποιαδήποτε εκδόσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί - από το Σπίτι του στο Απόλυτο, 32 ή 64 bits.

Εκτελέστε πλήρως λειτουργικό Windows από ένα bootable USB

WinToFlash είναι πολύ ισχυρό Windows to Go Δημιουργός, το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε πλήρως λειτουργικό λειτουργικό σύστημα Windows σε έναν εξωτερικό flash USB με δυνατότητα εκκίνησης ή εκκίνησης του σκληρού δίσκου. WinToFlash μπορεί να δημιουργήσει το Windows to Go bootable USB drive από οποιαδήποτε έκδοση των Windows/edition, ακόμη και από επίσημα δεν υποστηρίζεται.

Πολλαπλής εκκίνησης εκκινήσιμο USB drive

Τι θα έλεγες για 5 διαφορετικές εκδόσεις των Windows, live linux, offline antivirus και αποκατάστασης Live CD σε ένα ενιαίο bootable USB drive; Δεν είναι ένα πρόβλημα σε όλα! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Multiboot USB με δυνατότητα εκκίνησης με ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ αριθμό bootable στοιχεία σχετικά με τη μονάδα USB. WinToFlash Multiboot υποστηρίζει Windows από τα Windows Vista σε Windows 10.

UEFI boot

Αν έχετε δικό σας νέο PC με σύγχρονες UEFI αντί για BIOS, WinToFlash θα δημιουργήσετε ένα Bootable USB με όλα τα αρχεία που χρειάζονται για την εκκίνηση με UEFI.

Διαφορετικά φορτωτές εκκίνησης

Φυσικά, δεν υπάρχει πιο μαύρη κονσόλα των windows και αμήχανη λογισμικό αν χρειαστείς μη-τυπική bootloader για να εγκατασταθεί. WinToFlash μπορεί να το εγκαταστήσει αυτόματα, απλά επιλέξτε το GRUB4DOS για το φορτωτή εκκίνησης, σελίδα, αν το πρότυπο αποτυγχάνει να φορτώσει με τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας.

ISO, ZIP, RAR, CAB, το Φάκελο μονάδα CD ή DVD

WinToFlash διαβάζει όλα τα δημοφιλή δοχείο αρχεία: εικόνες και αρχεία. Δεν χρειάζεται να μοντάρετε μια μονάδα δίσκου ή να αποσυμπιέσετε με το χέρι. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με το πρόγραμμα Εγκατάστασης των Windows και δεν θέλετε να το πακέτο με το πρότυπο ISO/ZIP κάθε φορά που θα δοκιμάσετε - απλά ρυθμίστε την πηγή των αρχείων στο φάκελο και πατήστε το πλήκτρο start.

Το MS-DOS σε ένα bootable USB

Ορισμένες μητρικές πλακέτες απαιτεί παλιό στυλ DOS αναβοσβήνει προγράμματα, WinToFlash θα δημιουργήσει για σας bootable USB με το MS-DOS σε μια στιγμή. Αντιγράψτε το λάμποντας πρόγραμμα για να σας USB με δυνατότητα εκκίνησης, επανεκκίνηση και flash το BIOS.

Ή απλά θέλετε να παίξετε κάποιο καλό DOS το παιχνίδι με τον πραγματικό υλικό;

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT με CHS και διευθυνσιοδότηση LBA

Χρήση FAT16 CHS στην προηγμένη λειτουργία, αν η μητρική σας αποτύχει να εκκινήσει το USB μονάδα δίσκου με το σύστημα αρχείων FAT32 στα Windows XP, το πρόγραμμα Εγκατάστασης. Έχετε μια επιλογή για την καλύτερη συμβατότητα και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Πρόστιμο δόντι καθόλου ΛΊΠΟΣ επιλογές είναι στη διάθεσή σας πάρα πολύ! Ορίσετε οποιοδήποτε μέγεθος του partition που χρειάζεστε.

Ορισμένες μητρικές πλακέτες δεν θα εκκινήσει μέχρι να το χρησιμοποιήσετε CHS αντιμετώπιση για τις κατατμήσεις και το σύστημα αρχείων. Οπότε, όχι, πρόβλημα, WinToFlash μπορεί να το κάνει αυτό!

Οι περιορισμοί της ικανότητας του

Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να αγοράσω USB drive λιγότερο από 4Gb σε ένα κατάστημα. Αλλά εάν χρειάζεστε 512 Mb USB drive για την εκκίνηση παλιά DOS; WinToFlash θα περιορίσει το bootable USB σε οποιοδήποτε μέγεθος που χρειάζεστε.

Ενεργοποιήστε αυτή την επιλογή στην Προηγμένη λειτουργία, η καθορισμένη τιμή και πατήστε το πλήκτρο Run!

Προφίλ αποθήκευση και φόρτωση

Αποθηκεύστε τα bootable USB επιλογές για το αρχείο και το φορτίο τους επάνω σε οποιαδήποτε στιγμή τα χρειάζεστε.

Λεπτομερές αρχείο καταγραφής

Τα προβλήματα; Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το λάθος; Κοιτάξτε στο αρχείο καταγραφής - η απάντηση είναι εκεί.

Πλήρης κατάλογος των WinToFlash χαρακτηριστικά

Περιηγηθείτε στην σελίδα wiki και διαβάστε περισσότερα για το WinToFlash χαρακτηριστικά