Nopea, helppo ja terävä.
Paras Bootable USB-ratkaisu voit saada

Saattaa tulla päivä, että optiset asemat ovat niin vaikea löytää, koska 5.25 levyke-asemat ovat tänään. Uusi USB-aikakausi on tulossa!

WinToFlash on todennäköisesti suuri merkitys siihen, miten työskentelet. Se tekee elämästä paljon helpompaa sinulle.

Nopeasti ja yksinkertaisesti asenna ohjelma tarvitsee ja aikayksikön klo kaikki voit löytää itsesi kirjallisesti esseitä Windows ja käyttää bootable USB. WinToFlash tekee työstä vaivatonta.

Myös WinToFlash Lite on ilmainen. Ei tarvitse maksaa ollenkaan koti-ja harrastus käyttöön!

Asenna Windows bootable USB-millä tahansa laitteella!

WinToFlash voi luoda bootable USB-mikä tahansa moderni Windows Desktop-ja Server-perhe Setup. Kaikki versiot voidaan käyttää - Kotoa Ultimate, 32 tai 64 bittiä.

Ajaa täysin toimiva Windows bootable USB

WinToFlash on erittäin voimakas Windows To Go-Luoja, jonka avulla voit asentaa ja käyttää täysin toimiva Windows-käyttöjärjestelmän ulkoinen bootable USB-flash-tai käynnistyvä kiintolevy. WinToFlash voi luoda Windows To Go-bootable USB-asema mistä tahansa Windows-versio/edition, jopa virallisesti tueta.

Multiboot bootable USB-asema

Miten noin 5 eri Windows-versioita, live-linux, offline virustorjunta ja hyödyntämistä Live-CD yhden bootable USB-asema? Ei ongelma lainkaan! Nyt voit luoda Multiboot bootable USB-RAJOITTAMATON määrä bootable kohteet USB-asema. WinToFlash Multiboot tukee tahansa Windows alkaen Windows Vista Windows 10.

UEFI boot

Jos omistat uuden TIETOKONEEN, jossa on moderni UEFI sijaan BIOS, WinToFlash luo Bootable USB, jossa kaikki tiedostot sinun täytyy käynnistää UEFI.

Eri käynnistylataimet

Tietenkin, ei musta konsoli ikkunat ja hankala ohjelmisto, jos tarvitset ei-standardi bootloader asentaa. WinToFlash voi asentaa sen automaattisesti, valitse GRUB4DOS boot loader-sivulla, jos standardi lataaminen epäonnistuu TIETOKONEEN kanssa.

ISO, ZIP, RAR, CAB, Kansio, CD tai DVD

WinToFlash lukee kaikki suosittuja kontti tiedostoja: kuvia ja arkistoja. Ei tarvitse asentaa aseman tai purkaa ne manuaalisesti. Jos olet kokeilla kanssa Windows Setup ja et halua pakata se ISO/ZIP aina testi - aseta vain lähde tiedostoja kansioon ja paina start.

MS-DOS bootable USB

Jotkut emolevyt edellyttää, vanha tyyli DOS vilkkuu ohjelmia, WinToFlash luo sinulle bootable USB-MS-DOS hetkellä. Kopioi vilkkuu ohjelma bootable USB, reboot ja flash BIOS.

Tai haluat vain pelata joitakin hyviä DOS-peli todellinen laitteisto?

FAT16, FAT32, NTFS, exFAT kanssa CHS ja LBA-osoitteita

Käytä FAT16-CHS advanced-tilassa, jos emolevy ei käynnisty USB-asema, jossa on FAT32-tiedostojärjestelmää Windows XP: n Asennus. Sinulla on valinta, parempi yhteensopivuus ja vianmääritys. Hyvältä kaikki RASVA vaihtoehtoja on palveluksessanne! Aseta mikä tahansa koko osio tarvitset.

Jotkut emolevyt ei käynnisty ennen kuin käytät CHS käsitellään osiot ja tiedostojärjestelmän. Joten, ei ongelma, WinToFlash voi tehdä tätä!

Kapasiteetin rajoituksia

Se on erittäin kova tänään ostaa USB-asema, vähemmän kuin 4Gb myymälässä. Mutta, jos tarvitset vähintään 512 Mt USB-muistitikku, jotta käynnistää vanha DOS? WinToFlash rajoittaa bootable USB-mihin tahansa kokoon sinulle need.

Aktivoi tämä vaihtoehto Advanced-tilassa, aseta arvo ja paina Run!

Profiileja tallentaa ja ladata

Tallentaa bootable USB-asetukset tiedostoon ja ladata ne milloin tahansa tarvitset.

Yksityiskohtainen lokitiedosto

- Ongelmia? Ei voi ymmärtää virheen? Katso loki-tiedosto - vastaus on siellä.

Täydellinen luettelo ominaisuudet WinToFlash

Siirry wiki-sivu ja lue lisää WinToFlash ominaisuudet